Question Здравейте, купих си малко метамфетамин#btcboss2022...

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Тъй като ледът нямаше абсолютно никакъв ефект, чувствах се заспал след 5 минути, ами изпратих проба за тест@Energy Control в Испания единствената лаборатория, която разделя dextro & levo страна на Meth всички знаят, че Levo Meth се прави само за инхалатор Vicks, а не като наркотик вижте резултатите, които получих

Благодаря ви#Btcboss2022 вие сте майсторът химикһттр://.....

Вие наистина сте шефътһттр://.....

Attachments

• 4CYfjBsVoA.png
    4CYfjBsVoA.png
    9.7 KB · Views: 80
  • RwjL2itc4P.png
    RwjL2itc4P.png
    6.5 KB · Views: 48

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
@btcboss2022 ви измами 😅. Винаги казвам, че ще го направя, но дори не бих направил метамфетамин, когато мога да го купя за 10 долара/г. Той реагира рацемичния си метамфетамин с хирална киселина и извлича 42% от D. Той е доста добре известен като измамник. Аз със сигурност не бих се занимавал с него.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Брух толкова ли е лош като продавач

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Изхождам само от това колко често виждам хората на дъската да говорят. По същество той е китаец с друго име. Съмнявам се, че има 50 % шанс да се получи пряка сделка от него.
Можеше да направи всичко, което искаше, тук. Можеше да изхвърли обратно половината от Д, които е добил. Преминал е през толкова много трудности, щеше да е буквално 0 повече работа, просто да го изхвърли обратно преди рекристализацията. Тогава човекът можеше да усети нещо и да не бъде подозрителен. Ограбването на хората е игра на числа. Другата страна на тази монета е, че той е можел да неутрализира майчиния ликьор и да го изомеризира отново, да изтегли още 20% от D, който е останал, и да изпрати на човека някакви 83% L. Вероятно причината да не ни е направил, защото първото теглене са парите, а второто струва само 1/2 от стойността за същите ресурси. Третото и четвъртото ефективно биха получили всички Д, но намаляването на възвръщаемостта прави така, че обикновено има място, което не е 100%, където усилията и резултатът се балансират. Не бих се учудил, ако другата му сметка е на продавач на прекурсори. Почерците съвпадат

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Може да се оф ги обърка лол а неин към раздела за измамници 😄

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Не бих нарекъл btcboss2022 измамник, поне не по предназначение. Всъщност вярвам, че той честно се опитва, но има проблем. Методите, описани тук, на форума, всъщност са произволни, да речем, че е въпрос на случайност коя стереоизомера ще изкристализира първа и това ще е в излишък в образуваната сол. Може един път да е d-, а следващия път l- и да 70 към 30 точно това се получава по този начин. Сега, ако не разполагате с поляриметър, за да проверите сами оптичното завъртане (лесно), тогава получавате хубави кристали и тъй като видеоклиповете и постовете тук винаги твърдят, че ще бъдат само d-, си мислите "Чудесно! Кристали! Сигурно е d-Meth!".

Ето защо смятам, че не е правилно да наричате btcboss2022 измамник, ако той не ви възстанови парите или не предостави полезни материали, ами това би било нещо друго.

И, разбира се, е очевиден факт, че няма да можете да си купите d-Meth с добро качество, да речем 85% или повече d- за по-малко от 30 €/g и то за килограми. Тъй като усилията и разходите за производство са просто много високи и всичко, което е по-малко, е икономически безсмислено.
Същото се отнася и за всеки наркотик, който се синтезира в тайни лаборатории. Ако някой притежава химически завод, ами тогава може да направи всичко това почти за нищо, при това с отлично качество. Това беше доказано с Imhausen XTC през 80-те години, най-добрите MDMA хапчета, които някога са били на пазара.

Ако някой се интересува да направи видео или снимков урок за това как да се провери (приблизително) оптичната ротация с много прости средства, достъпни за всички, напишете ми PM и ще му предоставя това, което трябва да знае, просто нямам нито време, нито нерви за това.

Също така не ми харесва, че се прави така, че да изглежда, че китайците са по-често измамници от другите, не е вярно. Смятам, че китайците са доста честни бизнесмени с единствения недостатък, че не можеш да си върнеш парите никога, тъй като те по-скоро умират, отколкото да върнат получените пари. Но те са доста склонни да компенсират със стоки, ако е необходимо. Измамници или откровени крадци и разбойници има в Нигерия (разбира се), в Южна Африка (не чернокожите), във всички арабски страни (не-мюсюлманите винаги са в играта) и на върха е Австралия (всяко престъпление си мисли, че е прероден Нед Кели).
Списъкът е абсолютно субективен, но тъй като е изготвен от мен, се обявява за евангелие ;)

View previous replies…

Mona857

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Deals
1
Здравейте, приятелю, благодаря ви за безпристрастния поглед върху китайските доставчици, надявам се да си сътрудничим с вас, ако има възможност.

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Той все още ми притежава 3500 щ.д. (накара ме да платя от ескроу като предплатена поръчка за закупуване на прекурсор) и ми продаде 400 грама, които не направиха нищо, само ме натиснаха надолу... Десет пъти го помолих да ми върне Xmr 3500 щ.д... Той просто ме игнорира... Съжалявам, приятел Как бихте нарекли човек като този? измамник или легитимен?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
моето правило е, че там, където има ескроу големи пари; отколкото аз правя само ескроу заплащане и така таблиците се обърнаха в тази наркозона. Никакви неприятности, никакви измами на изхода, нека продавачът се държи по реда си. Продавачът често е по-богат и от купувача и може да бъде по-спокоен. Този проблем няма да го имам тук. Платете на великия ББ 5% ескроу и сте го направили. Предполагам, че ББ ескроу е малко повече от страна на купувачите, ако има такива, почти не съм чувал: BB несправедливо ескроу разрешава. Имате ли?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Прочетох само първия абзац от отговора ви и той не е верен, затова спрях.

dummy dummietis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Съжалявам, но звучи като пълна глупост. тази смес (71% l-meth + 29% d-meth) е точната пропорция на метамфетамин, приготвен от p2p.
Вярвам, че по някаква причина не е била приложена никаква хирална киселина за разделянето им. или по грешка, или нарочно.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Методът от Р2Р е почти архетипен рацемичен с разпределение на d- и l- Meth от 50/50% +/- 1-2%, поне това е вярно в моите части на гората, но ако го знаете със сигурност, тогава любезно кажете как сте стигнали до това и проверили ли сте това с помощта на поляриметър?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
когато се опитате да си купите евтини насипни наркотици от големите фабрики на sourze Китай и техните proxys като Виетнам, вие сте в престъпна зона и повечето ще ви издухат, това е логиката, така че вижте ме изгори на бедни.

Mona857

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Deals
1
Извършил съм две сделки с него и мисля, че е много добър. Освен това съм виждал методите за синтез и решенията, които той споделя в много технически публикации. Много съм му благодарен за приноса му към форума. Възможно е напоследък да се е сблъскал с някакви проблеми. Аз също не мога да се свържа с него.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
А техническите му способности са пряко доказателство, че той е знаел точно какво прави и това е било умишлен трик

View previous replies…

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Да, мисля, че сте напълно прав...

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
btcboss е обратното на фабричните перфектни нарци, които се продават под масата в чата, ако не са измама(вероятно)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ако четете публикациите му, той е добре запознат с разделянето на енантиомери. Вероятно е поне толкова запознат, колкото всеки друг на този сайт. Никъде не съм прочел нещо по-информирано, което да не е от sci-hub или Google scholar

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Нещото с белите нечисти кристали прави тайно перфектно впечатление. Очевидно той е направил добри наркотични ефекти все още като poeple купуват от неговия като този и след това изведнъж се изход измамени. Фабриките са чиста чиста фармация все пак с техните компютъризирани лаборатории. На кого можете да се доверите.