- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Здравейте на всички
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Здравейте Спиритус, добре дошли... не се колебайте да се представите на ...., за да можем да започнем да изграждаме структурата на темите, които ще започнем тук
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
modafen или nurofen или paralen grip зеленият съдържа псевдоефедрин аз съм го правил най-лесният начин поне за мен е "направо в Е" google it type "направо в Е erowid" и кликнете на първия линк трябва ви технически бензин ацетон толуол всичко налично в боята има един метод при който трябва да използвате солна киселина за да постигнете неутрално PH във водния слой той е сложен защото може да прецакате PH и след това да добавите натриев хидроксид и е шибана каша но straight to E е по-лесен комбинирате всичко и го изпарявате но внимавайте при изпаряването то е много запалимо. латките трябва да се правят за предпочитане на открито в двора и да се издухват изпаренията с вентилатор аз съм преживял експлозия и голям пожар когато правех около 100г псевдо наведнъж в голяма чаша на янси имах около литър от тези химикали и докато зареждах ръчния вентилатор изпаренията се събираха когато сложих вентилатора към него и го включих се създаде искра и се запали тогава бъдете много внимателни явно метода на HCL след капки на PH7 е по-безопасен
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Съгласен съм, че методът на псевдофосфора в момента е по-сложен, защото фосфорът вече не се набавя толкова лесно, колкото преди, и единственият начин да се получи RP (червен фосфор) е да се изстърже от кутиите за запалки, Йода не е проблем, но получаването на псевдофосфат за да отидеш от аптека в аптека мисля, че носи риск някой може да забележи, че ходиш по-често до аптеката бъдещето е мета от Р2Р просто не знам как е с качеството като цяло ми е известно, че мета от Р2Р е някак по-слаб от мета от псевдо
- Reaction score
- 43
D-meth винаги ще бъде само D-meth, независимо как е синтезиран. p2p meth произвежда рацемичен meth 50%L-meth50% D-meth, така че след синтеза трябва да разделите изомерите. Проучване попитайте във форума там има много големи полезни хора, които ще обяснят ръководството на правилния път. Каквото и да правите, не забравяйте да не продавате наркотици в Словакия. Добър съвет
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Това беше отговорът, който търсех, и точно това, от което имах нужда. Много ви благодаря
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
как означавате не го продавайте на свк имате предвид чрез ДНМ, например по пощата?