Как накарахте доставчиците да използват вашия сайт?

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
И така, биха ли ми платили и аз да направя публикацията за тях?

Да ги накарам ли да си платят, за да имат профил в моя сайт, или да им позволя да имат безплатен профил, а след това да им начисля малка такса, когато някой купи от тях?

Дали това ще бъде еднократна такса или месечна такса ( за закупуване на акаунт).

Знам, че това вероятно са основни познания, но никога преди не съм се занимавал с това.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Също така как бих могъл да се справя с ескроу?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Всеки бизнес има своите проблеми и ако имате решение на някой от тях, ще станете търсени.
В търговията с наркотици има проблеми:
- Техники за синтез
- Набавяне на реактивите
- Разпределение: Включването на реагентите в системата за управление на качеството на околната среда.

Ние се стремим да решим и трите проблема, като скоро ще можем да ги решим почти без забавяне.
Ако целта ви е само да печелите пари и копирате чужди модели, тогава шансовете ви за успех клонят към минимум.

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Отговорих ви правилно. Разбирам за какво се отнасят въпросите ви, искате да започнете онлайн бизнес с лекарства, за да печелите пари. Желанието ви да го направите е мотивирано единствено от идеята, че търговията с наркотици е печеливша сама по себе си. Това е погрешно схващане. Както каза един от нашите потребители, това е скъпо хоби.
Съветвам ви да положите усилия да научите основите сами, тогава ще разберете какво имах предвид в поста по-горе.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Въпросите ми бяха само за това как трябва да позволя на продавачите да използват сайта ми и какъв би бил най-добрият вариант за получаване на пари, не исках да звучи така, сякаш се интересувам само от пари, мога да науча много неща от това, ако го направя правилно

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
@GrumpyPenis той отговори на въпроса ви, да.
Категорията "Дистрибуция" е за търговия с вашия продукт, а ние не можем да ви дадем карта или нещо подобно, трябва да го проучите и да го направите сами, хората няма да покажат процеса си във форума, имам предвид, за оригинален и сигурен вариант.

Винаги можете да използвате доверени пазари и да създадете акаунт, btw, препоръчвам ви да го направите така или иначе като тест и да прочетете екипите.
Goodlucky