ИМАМ НУЖДА ОТ ВАШИЯ СЪВЕТ ЗА ТЕЛЕФОНИ!

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
изобщо не използвайте телефон... достъпът до интернет трябва да се осъществява от мрежата на други хора на различни места

старият телефон не е наистина по-добър от новия тип "смарт". Старият телефон всъщност може да се получи незабавно на техните системи, докато за новите телефони полицията трябва да инвестира, така че те не правят в някоя задача, обаче операционната система дава тези voulnureables така че не е перфектно решение
"Старият телефон" може да следи обажданията и SMS-ите, така че за какво ви е това изобщо?
"Смартфон" за какво е нужен? Като източник на интернет можете да имате просто рутер.
Не разбирам.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
Забравих да спомена:
за комуникация винаги използвайте PGP ключ, няма много разлики между тези комуникатори, те така или иначе ще издадат данни + обикновено се изисква sms spoof, за да влезете и да влезете в данните си. Ако важната информация е криптирана с PGP (или друг ключ), само вие имате достъп до нея :)

. Това е единственият най-сигурен начин.

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Вярно е това, което сте написали за PGP криптирането, напълно съм съгласен с него.

Но за телефоните, стари или нови, и двете имат плюсове и минуси, но понякога е необходимо зло да ги използваме тези дни. Безопасността зависи най-вече от начина, по който използвате устройствата им, според мен.

Stashman69

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
5
Ако се интересувате. Имам криптирани сим карти
Тя не изпраща imei или imsi
Можете да променяте или клонирате номера
Можете да променяте гласа
Случайно и автоматично превключване на VPN

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Звучи странно тбх, защото клонирането (и използването на двете едновременно) не работи.
И wtf. Имаш предвид под криптирана SIM карта?

Подозрително...

Съжалявам, ако греша... :)

Stashman69

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
5
Да, братко. Грешиш. Това е криптирана симка, с нея можеш да клонираш телефонни номера. Промени гласа си. Ако се обаждате, тя не изпраща imsi , също можете да промените imsi. Тя не изпраща imei, променете VPN за самата симка,

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Все пак не мисля, че е възможно ;)

Stashman69

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
5
Хахахахаха. Да видим, господине. Не разбирам защо поставяте под въпрос нещо, което дори не знаете. Хахахахахахахаха. Всичко е наред. Не се притеснявайте за това. Благодаря за вашия принос. По същия начин, ако се интересувате от придобиването на такъв някой ден. Уведомете ме. Благодаря

Stashman69

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
5
Хахахахаха. Да видим, господине. Не разбирам защо поставяте под въпрос нещо, което дори не знаете. Хахахахахахахаха. Всичко е наред. Не се притеснявайте за това. Благодаря за вашия принос. По същия начин, ако се интересувате от придобиването на такъв някой ден. Уведомете ме. Благодаря

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Питам, защото не съм сигурен, толкова просто.

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Добре, доколкото знам, само да уточня, че не е възможно да се използват 2 клонирани симулатора по едно и също време, да Можете да дублирате ofc, но осмият или другият ще бъде свързан само с мрежата...

Второ, какъв вид криптиране има тази SIM карта?
Трето, как е свързан IMEI със SIM картата?
И последно, какво става с ICCID?

Благодаря за Вашата помощ и подкрепа, както и ;)

Бог да Ви благослови!

Stashman69

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
5
Продължавам да ви казвам. Ако някога поискате да симулирате. Уведоми ме. Благодаря за въпросите ви и с най-добри пожелания