- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
С удоволствие бих помогнал, но обхватът е толкова голям, а самите САЩ са толкова големи и разнообразни. Петдесетте щата на практика са 50 държави. Аляска сама по себе си би била 18-ата държава в класацията по големина. КАЛИФОРНИЯ би била 5-та по големина икономика от всички държави сама по себе си! Тексас има по-голяма икономика от тази на Русия, Канада или Франция. Деа е страхът на света там няма абсолютно никаква основна реклама на незаконни наркотици. Дори и така пазарът на нелегални наркотици в САЩ ИМА приблизителна стойност от цели 750 милиарда долара годишно . Кръговете, в които се разпространяват наркотици, често са етнически и също така тесни. Трябва да накарам чернокож мъж да ми купи кокаин. Изпращам мексикански американец да вземе метамфетамин. Не се шегувам. познавам хората, но има абсолютно правило да не се продава на бял човек. Кавказците, които познавам, са дребни картофи. Не мога да разчупя пазара на наркотици и да получа тази информация. Не мога да намеря групи, не мога да накарам никого да коментира. След това умножете това по 50.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
Не знам,на западното крайбрежие не е толкова много. Искам да кажа, че и преди съм писал тук за това, че различните рег иони определено се различават в културно отношение и имат различни възгледи или позиции по отношение на различни вещества. Твоето описание изглежда много подобно на някои райони на Средния Запад или на източното крайбрежие със сигурност. Западното крайбрежие е по-отворено, по дяволите, щатът Вашингтон декриминализира притежанието на всички наркотици преди няколко години! Има дилъри, които се рекламират и може би не половината, но във всеки случай голяма част от тях, ще приемат криптовалута точно там, на улицата.
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
Съгласен съм, разбира се. Западното крайбрежие може и да е различна държава от останалата част на САЩ. Политиките на декриминализация и намаляване на вредите са далеч по-приложими на практика. Аз съм в Средния Запад и политиките и тактиките на правоприлагащите органи са направо архаични. Например, ако ви хванат да продавате почти всички активни вещества, ви грози десетилетие затвор, дори и да не продавате незаконни наркотици. Достатъчно е да вярвате, че сте го правили, и сте виновни. За да бъда по-точен, трябва само да ви накарат да кажете, че сте вярвали, че продавате наркотици. Ако сте продавали L-метамфетамин, който не е незаконен, те не са длъжни да ви кажат това. Ще ви пратят в затвора за продажба на лекарства без рецепта, ако не знаете как да се аргументирате