Question Търси се химик, който да помогне със синтеза на Ketamine.hcl - платена работа

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Здравейте, дами и господа,

Аз съм продавач от Обединеното кралство, който продава асортимент от наркотици, най-вече в сферата на партитата, ние сме доста голяма утвърдена операция. в момента сме придобили 250 кг хидроксилимин хидрохлорид (прекурсор А кетамин). Знам, че това е междинен прекурсор и от моите проучвания и е необходим само разтворител с високо налягане и оставен да се охлади, за да се получи крайният продукт кетамин.hcl

Имам нужда от помощ за подходящ разтворител, който да използвам, и друго оборудване за процеса на кипене, както и от някои други съвети, които може да са необходими по пътя. щастлив съм да платя за това, ако някой има ноу-хау, което може да ми помогне да премина през този процес, ще платя добре за консултацията и знанията му. Не търся безплатни съвети, ценя вашето време и опит.

Ако някой е готов да работи, моля, изпратете ми съобщение това ще бъде първият проект от многото.

Наздраве - Кенет

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Тук опитайте това:

От стъпка 4:
Последната стъпка е термично пренареждане и дава почти количествен добив след 180 °C за 30 мин. Алтернатива на използването на декалин като разтворител в тази стъпка е използването на бомба под налягане. 2,0 g от предходния N-метилимин се разтварят в 15 ml декалин и се рефлуксират в продължение на 2,5 h. След изпаряване на разтворителя под намалено налягане остатъкът се екстрахира с разредена солна киселина, разтворът се обработва с обезцветяващ въглен и полученият киселинен разтвор се прави основен. Освободеният продукт, 2-метиламино-2-(о-хлорфенил)-циклохексанон (кетамин), след рекристализация от пентан-етер, има mp 92-93 °C. Хидрохлоридът има mp от 262-263 °C.

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Неправилно прочетох датата на тази публикация. Моя грешка. Не съм сигурен как да изтрия.

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Последната стъпка усилие термична странна реакция и си позволявам наистина добро оборудване за синтез и добри познания или вероятно просто произвеждам боклук

Last edited:

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
в документалния филм хамилтън фармакопея можете да гледате пълния живот на синтеза с обяснение какво наистина се случва

ако видите видеото, ще разберете, че ви е необходимо много и колко трябва да разбирате, преди да го направите