- Reaction score
- 18
Разбирам какво имате предвид. Не съм нов в света на наркотиците. Нов съм в света на ситетичните лекарства. Но не и в продажбата му.
Очевидно съм много предпазлив. Очаквам същото и от другия. Но с правилния контакт много неща са възможни. Със сигурност няма да са били напразни усилията на този човек.
Имате ли някакви съвети за мен?
Трябва ли просто да отварям теми за информация от А до Я? Вече видях тук едно видео за изработването на SPEED. Хубаво е за знанията. Търся по-скоро опит с някакво по-голямо оборудване. Разбира се, искам да започна и с по-малко. но намерението говори само за себе си. Интересувам се само от MDMA/Ecstasy и SPEED.
Благодаря за коментара.
Очевидно съм много предпазлив. Очаквам същото и от другия. Но с правилния контакт много неща са възможни. Със сигурност няма да са били напразни усилията на този човек.
Имате ли някакви съвети за мен?
Трябва ли просто да отварям теми за информация от А до Я? Вече видях тук едно видео за изработването на SPEED. Хубаво е за знанията. Търся по-скоро опит с някакво по-голямо оборудване. Разбира се, искам да започна и с по-малко. но намерението говори само за себе си. Интересувам се само от MDMA/Ecstasy и SPEED.
Благодаря за коментара.
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 45
Ако желаете да се занимавате с големи мащаби, например с а-нефт от апаан, и искате да преобразувате 1000 кг апаан за една седмица, имате нужда от:
2 x 1200kg съд с бъркалка
2 x комплект за парна дестилация 200L
1000 kg apaan
1250L фосфорна киселина
1000L формамид
350L мравчена киселина
500kg сода каустик
Мисля, че ви трябват около 200 хил., може би дори малко повече. Едно добро място я в Холандия струва около 7500/10000 евро на седмица. А печалбите от а-нефт сега са много ниски. Цената на нефта сега е около 525-600 евро за литър.
Ако имате нужда от повече информация за каквото и да било, пишете ми, аз също съм от Холандия
2 x 1200kg съд с бъркалка
2 x комплект за парна дестилация 200L
1000 kg apaan
1250L фосфорна киселина
1000L формамид
350L мравчена киселина
500kg сода каустик
Мисля, че ви трябват около 200 хил., може би дори малко повече. Едно добро място я в Холандия струва около 7500/10000 евро на седмица. А печалбите от а-нефт сега са много ниски. Цената на нефта сега е около 525-600 евро за литър.
Ако имате нужда от повече информация за каквото и да било, пишете ми, аз също съм от Холандия
- Reaction score
- 4
Моля, DM в частен нужда от помощ с MDMA и готов да дари за образование, ако това е полезно.