- Reaction score
- 4
Модерен синтез на MDMA с висок добив, при който се използват налични евтини изходни материали. Изведен от опитен таен химик, записан от ноуб.
Тъй като не съм изпробвал този синтез и съм доста неопитен, бих искал да знам вашето мнение. Дайте му шанс и го опитайте:
(Не съм измислил този маршрут, не поемам нито заслуги, нито отговорност)
Този синтез е взет от подкаста на Хамилтън Морис в епизода "изучаване на химия в затвора".
Ако не сте запознати с работата на Хамилтън, не мога да направя нищо друго, освен да го препоръчам.
Както се казва в заглавието, интервюираният таен химик прекарва повече от десетилетие в затвора, където изучава и усъвършенства своя синтез на MDMA, 2C-B и мескалин. След като излиза от затвора, той тества методите си с голям успех.
Интервюто беше свободно, така че той не спомена всички подробности, но това е, което събрах.
Синтез:
Изходният материал е хелион: евтин, достъпен и неконтролиран.
Преглед: Хелионал -> карб. киселина -> имид -(Хофман)-> MDMA
1): Окисление до образуване на карб. киселина
(хелионалът е нереактивен, типичните окислители не действат)
Окисление с диметоксидиксойран, направен от оксин (калиев пероксимоносулфат), H2O, ацетон
2): Образуване на имид
с помощта на карбамид при 160 градуса (75 %)
страничен продукт: амоняк и изходно вещество => възстановяване (90% добив)
трудно без киселинен катализатор (10 %): HCl е твърде силен (50%), фосфорната киселина е добра, 1 капка/2 g карбоксилна киселина
(очевидно това е патентован метод)
3): Хофманово пренареждане с белина
1: хлориране на амида: деликатно, белината е крехка -> ниска температура, излишък на основа, капене на белина през 1 ч.
амидът ще се разтвори, ако е достатъчно студено: ще се образува утайка
2: температура 60 градуса. 4 часа
Неутрализирайте основата след 1 ч., изоцианатът образува имина
Има ли някакви проблеми с тази процедура?
Какво мислите? Моля, поправете ме, ако някъде съм допуснал някаква глупава грешка за начинаещи (много вероятно)
Той също така говори за приготвянето на мескалин и 2C-B. Мога да ги напиша и тях, ако това представлява интерес.
Тъй като не съм изпробвал този синтез и съм доста неопитен, бих искал да знам вашето мнение. Дайте му шанс и го опитайте:
(Не съм измислил този маршрут, не поемам нито заслуги, нито отговорност)
Този синтез е взет от подкаста на Хамилтън Морис в епизода "изучаване на химия в затвора".
Ако не сте запознати с работата на Хамилтън, не мога да направя нищо друго, освен да го препоръчам.
Както се казва в заглавието, интервюираният таен химик прекарва повече от десетилетие в затвора, където изучава и усъвършенства своя синтез на MDMA, 2C-B и мескалин. След като излиза от затвора, той тества методите си с голям успех.
Интервюто беше свободно, така че той не спомена всички подробности, но това е, което събрах.
Синтез:
Изходният материал е хелион: евтин, достъпен и неконтролиран.
Преглед: Хелионал -> карб. киселина -> имид -(Хофман)-> MDMA
1): Окисление до образуване на карб. киселина
(хелионалът е нереактивен, типичните окислители не действат)
Окисление с диметоксидиксойран, направен от оксин (калиев пероксимоносулфат), H2O, ацетон
2): Образуване на имид
с помощта на карбамид при 160 градуса (75 %)
страничен продукт: амоняк и изходно вещество => възстановяване (90% добив)
трудно без киселинен катализатор (10 %): HCl е твърде силен (50%), фосфорната киселина е добра, 1 капка/2 g карбоксилна киселина
(очевидно това е патентован метод)
3): Хофманово пренареждане с белина
1: хлориране на амида: деликатно, белината е крехка -> ниска температура, излишък на основа, капене на белина през 1 ч.
амидът ще се разтвори, ако е достатъчно студено: ще се образува утайка
2: температура 60 градуса. 4 часа
Неутрализирайте основата след 1 ч., изоцианатът образува имина
Има ли някакви проблеми с тази процедура?
Какво мислите? Моля, поправете ме, ако някъде съм допуснал някаква глупава грешка за начинаещи (много вероятно)
Той също така говори за приготвянето на мескалин и 2C-B. Мога да ги напиша и тях, ако това представлява интерес.