- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 25
Здравейте на всички.
Най-накрая се реших и реших да започна да уча химия ( главата вече ме боли)
Отидох и взех следното
1) Органична химия като втори език (всички 4 издания).
2) техники за лабораторията по органична химия
3) udemy и други различни онлайн обучения
Сега крайната ми цел на всичко това е да си направя собствени активни съставки за таблетиране
Като декстроамфетамин, оксикодон, хидрокодон и няколко други, които ми убягват в момента.
Вярвам, че клиентите трябва да получават точно това, което си поръчват.
Ако това не проработи, мисля да се върна в колежа за фармацевтични науки.
Всяка помощ ще бъде високо оценена.
Опитвам се да рационализирам образованието си, така че всички теми или техники, които трябва да вкарам в мозъка си, ще ми бъдат от голяма полза.
Благодаря ви, че отделяте време от натоварения си живот, за да помогнете на този мен.
P.S. Нямам нищо против да правя проучвания и съм готов да положа труд. Така че може би линк или други книги, които ще помогнат, моля, кажете ми.
T
Най-накрая се реших и реших да започна да уча химия ( главата вече ме боли)
Отидох и взех следното
1) Органична химия като втори език (всички 4 издания).
2) техники за лабораторията по органична химия
3) udemy и други различни онлайн обучения
Сега крайната ми цел на всичко това е да си направя собствени активни съставки за таблетиране
Като декстроамфетамин, оксикодон, хидрокодон и няколко други, които ми убягват в момента.
Вярвам, че клиентите трябва да получават точно това, което си поръчват.
Ако това не проработи, мисля да се върна в колежа за фармацевтични науки.
Всяка помощ ще бъде високо оценена.
Опитвам се да рационализирам образованието си, така че всички теми или техники, които трябва да вкарам в мозъка си, ще ми бъдат от голяма полза.
Благодаря ви, че отделяте време от натоварения си живот, за да помогнете на този мен.
P.S. Нямам нищо против да правя проучвания и съм готов да положа труд. Така че може би линк или други книги, които ще помогнат, моля, кажете ми.
T