- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
За мен трикът да не получа утайка за cas 5449-12-7 беше да разтварям във вряща вода до бистър разтвор, да изключвам котлона и внимателно да добавям h2so4 conc.
Това ми даде мигновено превръщане в приемлив добив, като слоевете се образуваха веднага, но все пак рефлуксът продължи 30 мин, за да бъда сигурен. за разлика от това, когато избързах и не разтворих глицидата си напълно, никакъв рефлукс не беше в състояние да накара твърдите вещества да реагират и трябваше да ги филтрирам.
Внимавайте с пръските при добавяне на киселина.
Това ми даде мигновено превръщане в приемлив добив, като слоевете се образуваха веднага, но все пак рефлуксът продължи 30 мин, за да бъда сигурен. за разлика от това, когато избързах и не разтворих глицидата си напълно, никакъв рефлукс не беше в състояние да накара твърдите вещества да реагират и трябваше да ги филтрирам.
Внимавайте с пръските при добавяне на киселина.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
При H2SO4 слоевете се отделят мигновено, но това не означава, че сте получили P2P. Просто се отделя глицидна киселина. Току-що го изпробвах и получих два слоя без миризма.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Мислите ли така? Отделени от какво? И какво остава, ако се отдели?
BMK има доста лек аромат, сравнявали ли сте с миризмата след рефлукс?
Не казвам, че не знаете как мирише или че не греша, просто искам да знам
BMK има доста лек аромат, сравнявали ли сте с миризмата след рефлукс?
Не казвам, че не знаете как мирише или че не греша, просто искам да знам
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Достатъчно справедливо, може и да е така.
Мога да говоря за голям мащаб и с 2-3 часа рефлукс този път, но и фосфорната, и лимонената киселина работят чудесно. За лимонена 25 кг/20 кг 5449.
Мога да говоря за голям мащаб и с 2-3 часа рефлукс този път, но и фосфорната, и лимонената киселина работят чудесно. За лимонена 25 кг/20 кг 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Имаше ок резултати с разтварянето както в минимално количество вода, така и в 1 л вода/кг. И двата начина се направиха топли и последвани от киселина и рефлукс.
Не мога да кажа колко е минималното количество в сравнение с 1L/kg.
Не мога да кажа колко е минималното количество в сравнение с 1L/kg.