Както каза KurtV,проучвайте и събирайте информация навсякъде, където можете. Имам скрита камера, която вижда как всички пощенски служби минават през нея и за мястото, където съм, имаме едни и същи хора за доставка 6 дни в седмицата и те работят почти точно по едно и също време всеки ден. Запознайте се с този тип неща, а след това, ако забележите нещо нередно, това може да е знак. Аз използвам различни адреси на съседите, но все пак следя за нещо странно. Все пак е по-лесно в селски район, когато нещо или някой необичаен човек минава през него. Веднъж имах пакет, който пристигна с 2 дни закъснение заради "забавяне на usps" и може да е било нищо, но след това изгорих този адрес за всеки случай. Имам и един човек, който приема доставки срещу заплащане, на него изпращам всички по-големи поръчки. На тях им остава само толкова много време, така че що се отнася до тях, те имат много малко за губене, докато им давам някои от лакомствата, те остават щастливи. Познавам и един човек, който работи с ups всяка година през ноември и декември. Той помага на няколко шофьори да доставят и миналата година срещна един готин, който помага и сега. Пичът го уведомява, когато се направи поръчка, и шофьорът ще следи за пакет с конкретното име и адрес, ще го сканира като доставен и след това ще го вземе вкъщи, а пичът ще отиде да го вземе. Това е един от най-добрите методи за доставка, които съм виждал досега, тъй като ви държи 100% извън радара, а шофьорът няма никакви притеснения. Ако пакетът бъде обсебен, той ще бъде уведомен за това, защото е на неговия маршрут, а пакетът се изпраща до произволно име и адрес на нормалния му маршрут, така че няма никаква връзка с никого. Просто трябва да се уверите, че вашият доставчик го изпраща с тази конкретна услуга, иначе някой ще получи голяма изненада в пощата.