Question Piper Auritum. Нов източник на сафрол

DarkMarlboro

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Там, където живея, няма друг източник за набавяне на сафрол освен piper auritum, с предимството, че това е чума и е навсякъде, какво мислите за синтеза на мдма от масло от piper auritum, пречиствам маслото, както е показано в стачката Тотален синтез, пречистване с 28% ледена оцетна киселина и зърнен алкохол, след това дестилация. Има ли нещо друго за добавяне или някакви коментари? Окисление с мравчена киселина и водороден пероксид Мисля да направя редукция с живак и алуминий, какви предпазни мерки трябва да взема?
Благодаря за коментарите

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
64
Не знам дали сте виждали тази информация преди. Това е почти всичко, което бихте искали да знаете за MDMA. Първите 5-6 връзки са посветени на различните методи за производство на сафролово масло, а изчерпателните често задавани въпроси за сафроловото масло са особено полезни.
Както и да е, надявам се да помогне :
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/index.html

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
DarkMarlboroһттр://..................Нямам или глупости Сас, или смятам, че съветът на Страйк за 28%-ната ледникова оцетна киселина не е солиден метод. Опитвали ли сте го с някакъв успех? Опитвал съм няколко пъти, като се получаваха изключително ниски добиви на сафрол. Освен това цялото нещо с добавянето на етанол, както е написано от Страйк, дори няма логически смисъл. Любопитно ми е какво е вашето мнение по темата на тази много по-късна датаһттр://.......