Предварително забранени катинони. Не може да се възпроизведе. [награда!]

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Преди да започна:

@mocnykutas, @oxoxoxoxo @$!$], и другите свързани с него акаунти, които той използва, за да не помага на никого. вместо това : "как се прави лесно на полша без лабораторно оборудване голям мащаб 3 часа" моля, не се занимавайте с тази тема. намерете си друга, която да занимавате!

----------------------------------------------------------------

Аз все още имам някои неща преди забраната тук (купих няколко к'с последния ден преди забраната.

След всички тези години (около 4,5 или така, те все още превъзхождат всички 3/4 mmc на пазара в момента
, по всякакъв възможен начин.

----------------------
I head to use IMGUR because the second image already crashed ("we run into problems") tried resizing to to 256px but same story. hopefully Heissi(@HEISENBERG) can lower the rate limiter a little, and enable 3 letter search as well, which is a big miss since almost all solvents, substances etc are 3-character
---------------------

https://imgur.com/zAxPvie

Не съм виждал някой тук да дава това нещо, нито съм го виждал наоколо на "сцената" в Холандия.

Погледнете много добре (структура, пълнота и т.н. )

https://imgur.com/pqDXvYS

О, човече, страхотно

https://imgur.com/0l2ghjE

и отново

https://imgur.com/3CuE8Vz

----------------------------------------------------
А сега "забавната" част
---------------------------------------------------

Ето какво получавам (в щастлив ден)

https://imgur.com/ropYLCl

Е, хубави са. и съм щастлив, че научих тези неща и получих помощ от вас, и сега най-накрая мога да създам нещо

https://imgur.com/HliO75A

Още един

-------------------------------------------------

Следващият е най-близкият, който получих (не знам сега как, някои грешки и неща се объркаха, но беше щастлив ден).
(с изключение на факта, че не прави НИЩО. Вероятно би могло да се използва повторно като бромокетон
:ROFLMAO:

https://imgur.com/dwPWkk9

------------------------------------------------

Какво е било различното в нещата тогава ( вярвам, че когато китайците са го правили, и понякога се е получавало някакво нещо, което е имало вкус на котешка урина, но ВЕЧЕ нещата с котешката урина са работили по-добре от всичко днес.

някъде съм чел за някакъв енантиомер, изомери, рацемично каквото и да е (или така),
или са използвали различни разтворители, и/или използва амоняк... най-дивите истории се срещат ).

----------------------------------------
Кой знае нещо ?
-----------------------------------------------

Предизвикателство

Целта ми е да направя това нещо преди забраната. Очевидно има някои липсващи връзки, информация, която е скрита или не е споделена (нарочно)

ТОЗИ, КОЙТО ЗНАЕ КАК, И МИ СПОДЕЛИ ОПИСАНИЕТО (по договаряне), И ВЪПРЕКИ ТОВА Е НАИСТИНА РЕПРОДУКТИВНО, ЩЕ БЪДЕ НАГРАДЕН с 1250 ЕВРО

Last edited:

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Ако определите формулата на това вещество, тогава разработването на синтез няма да бъде проблем. Можете да изпратите проба в лабораторията за анализ

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Самият HIGGS! Благодаря за бързия отговор

Да, но лабораторията тук проверява само за "наличие на." Което мога да направя и сам, като имам всички общи най-често срещани тестови реактиви. Тук няма лаборатория, в която да мога просто да кажа йо може ли да го анализирате за мен и да ми изпратите изпратите резултата. Дори криминалистите тук не могат да направят това. Те дори не могат да го открият при автомобилни катастрофи

OttoBulletproof

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Не мога да ви дам отговор, просто предполагам, че вероятно е просто същото 3-mmc без фантастично разделяне на изомери или нещо подобно. Вероятно е свързано с начина, по който е бил синтезиран, и начина, по който е бил промит или прекристализиран. Може би някои от старите неща също са се окислили, което им е придало друга текстура. Вие от ЕС ли сте, btw?

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Благодаря. Не се е променила текстурата.
Освен това торбичките са запечатани във вакуум.

Да, това е моят въпрос 😄

За другия ви въпрос: четете между снимките 🤔😉

Morda

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Ами за това, което е известно, Dragon Eric (да, този, който "се превърна в измамник по-късно" /дълга история очевидно сметките са били поети бла бла бла...) и други големи доставчици на Китай, никога не са доставяли чист 4mmc, че е смес.

Спомням си, че прочетох пост на различен кошер, където Ерик очевидно случайно (или умишлено) сподели някои информации, които бяха бързо изтрити. Посочваше пропорции 70/20/10 и 80/20. Оттогава просто продължаваше дебатът по тази тема. Не мога да си спомня от главата си за какво точно ставаше дума. Мога да се опитам да потърся стария разговор, ако това ще помогне на някого.

ако някой си спомня, навремето се продаваха версии на Eric1 Eric2 Eric3 😂🤣 "същите", но малко по-различни.

също така очевидно "формулата на Ерик" беше публикувана за продажба на много висока цена преди няколко години не съм сигурен дали е истинска или просто поредната измама.

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Също така съм виждал някой да казва, че 4mmc от Китай не е чист, алегелно е бил смесен с 3mmc, обаче нямам източник, който да потвърди това.

но ще проверя дали сега нищо не може да надмине китайския мефедрон, не съм химик, но какво е толкова различно сега от преди?

сега можеш да направиш супер висококачествен продукт, както можеше и преди, предполагам

AnonymouZ_Pickzel

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Това е идентично с "червено-черната" мета в САЩ. През 90-те говната бяха по-луди от всичко днес, има адска разлика

hotdogfrenchfries

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
И така, анализирали ли сте това? Може би опитайте с Kykeon Analytics?

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
68
Oldcool 4MMC е смес от 3/4MMC, но всъщност намирам хора, които предпочитат 3MMC, защото хората искат повече усещане за стимулация, отколкото бързите спокойни ефекти на чистия meph, също така виждам, че някои хора търсят учител аз съм бивш химик с много опит, ако някой се интересува, може да ми изпрати PM

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Аз също съм виждал тази информация някъде, но не е ли 3mmc по-бързият? 4mmc има много повече стимулация, като същевременно не е бърз

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
68
3mmc е по-скоро метамфетамин, докато 4mmc е по-скоро мдма

MarzipanDreams

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Deleted

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
68
Да, това не е просто теория, а доказано, когато се прави ацетилиране на тулен с пропионов хлорид, получената кетонна смес е 80-90% 4MPF, а другата е 3MPF, ако не се пречисти, за да се разделят енантиомерите, и се използва в този вид, полученият мефедрон е смес от изомери

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Резултат от лабораторията

@HIGGS BOSSON

Attachments

• kX4Yyoup0A.jpg
    kX4Yyoup0A.jpg
    169.2 KB · Views: 69
  • bOylJDTkIt.jpg
    bOylJDTkIt.jpg
    134.8 KB · Views: 72
  • mCZ0FQOhPS.jpg
    mCZ0FQOhPS.jpg
    171.4 KB · Views: 58
  • w37MFVTGpO.jpg
    w37MFVTGpO.jpg
    84 KB · Views: 56
  • W0PrLhxVaA.jpg
    W0PrLhxVaA.jpg
    120.7 KB · Views: 74

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Синтезът на 3ММК е подобен на този на 4ММК, само че изходният продукт е заменен. Опитвали ли сте 4MMC? Мисля, че няма смисъл да правите 3MMC, когато можете веднага да направите 4MMC.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Благодаря за отговора.
Да. Направих и двата превода. Но поради проблеми с наличността на 2b3m в момента правя 4mmc.

Той обаче не се доближава дори до горепосочения продукт.

leopard12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Не мога да видя снимките, някой друг има този проблем?

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
@leopard12 Не. Би трябвало да се вижда (като се използва версия на clearnet https://bbgate.com
Мислех да публикувам скрийншот на това, което би трябвало да се вижда, но добреһттр://.... Няма да го видите.

Моля, опитайте и вижте дали можете да видите някоя от тях, като използвате директна URL: https://bbgate.com/attachments/kx4yyoup0a-jpg.41187/

Last edited: