Предварително забранени катинони. Не може да се възпроизведе. [награда!]

Morda

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Ами за това, което е известно, Dragon Eric (да, този, който "се превърна в измамник по-късно" /дълга история очевидно сметките са били поети бла бла бла...) и други големи доставчици на Китай, никога не са доставяли чист 4mmc, че е смес.

Спомням си, че прочетох пост на различен кошер, където Ерик очевидно случайно (или умишлено) сподели някои информации, които бяха бързо изтрити. Посочваше пропорции 70/20/10 и 80/20. Оттогава просто продължаваше дебатът по тази тема. Не мога да си спомня от главата си за какво точно ставаше дума. Мога да се опитам да потърся стария разговор, ако това ще помогне на някого.

ако някой си спомня, навремето се продаваха версии на Eric1 Eric2 Eric3 😂🤣 "същите", но малко по-различни.

също така очевидно "формулата на Ерик" беше публикувана за продажба на много висока цена преди няколко години не съм сигурен дали е истинска или просто поредната измама.

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Също така съм виждал някой да казва, че 4mmc от Китай не е чист, алегелно е бил смесен с 3mmc, обаче нямам източник, който да потвърди това.

но ще проверя дали сега нищо не може да надмине китайския мефедрон, не съм химик, но какво е толкова различно сега от преди?

сега можеш да направиш супер висококачествен продукт, както можеше и преди, предполагам

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
68
Oldcool 4MMC е смес от 3/4MMC, но всъщност намирам хора, които предпочитат 3MMC, защото хората искат повече усещане за стимулация, отколкото бързите спокойни ефекти на чистия meph, също така виждам, че някои хора търсят учител аз съм бивш химик с много опит, ако някой се интересува, може да ми изпрати PM

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Аз също съм виждал тази информация някъде, но не е ли 3mmc по-бързият? 4mmc има много повече стимулация, като същевременно не е бърз

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
68
3mmc е по-скоро метамфетамин, докато 4mmc е по-скоро мдма

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Подадох в лабораторията проба от някакъв неотдавнашен саморъчно направен мефедрон и тя излезе 93%, което предполага по-висока чистота от търговската проба на пребана .

Така че сега съм още по-объркан, тъй като това е толкова меко на вкус, няма удар в гърлото, ефектите са по-слаби. Без колебание бих разменил 1 кг за 250 г (да, толкова голяма е разликата)

Докато наистина, човек би си помислил, че молекула == молекула.

Почти започвам да си мисля, че така търсените ефекти може да се дължат на примеси или странични продукти 😅 Сега ТОВА би било парадокс.

Jantje

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Дали са разграничили актуалния мефедрон от неговия изомер ? Имам чувството, че ги сумират като един и същ продукт.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Да, това, което изпратих първия път, беше 3-милиметрово, а този път изпратих 4-милиметрово. Те се различават много добре.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
BONGIv90KE UMvLu8hr2b SF1dBHX6WJ 6v7iJoWLZb 8CXuYGbxUt 0Qn5J6vGcY