- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Базиран съм в САЩ.
Среден Запад
От западното крайбрежие, Калифорния и Сиатъл.
Сега живея в Средния Запад
Среден Запад
От западното крайбрежие, Калифорния и Сиатъл.
Сега живея в Средния Запад
- Reaction score
- 40
Хей, Джеси Джейдс, аз самият съм в Оклахома. Приятно ми е да се запознаем с теб, човече! Какви видове наркотици използваш, произвеждаш или продаваш? Коя е любимата ти дрога?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 40
Всъщност това е мястото, където всъщност имам ограничен успех, но ги стрих на прах, след това ги разтворих в 90% изопропилов алкохол и филтрирах, след което избегнах, след което промих получените кристали с 2 части ацетон, преди да се доверя, че опитът вероятно ще успее със сигурност. И дори тогава получих само 1,5 грама псевдо и крайните 0,7 грама от добрия стар метһттр://.... СТРАШНО!
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Пич, никога не си опитвал мдма? Мисля, че ти отговорих на личното съобщение. ако не, изпрати друго. трябва да те закачим. всеки трябва да опита веднъж в живота си. Аз имах малко през 92 г. и оттогава се опитвам да се добера до правенето му. Няма да ям онези пресовани хапчета за боклук, които хората продават. каквито и да са, те не са мдма. Отказах се от хапчетата. Последната партида, която направих с хапчета, беше през 07 г., когато ме попиляха. за това, че направих достатъчно за собствена употреба. Похарчих 20 долара на седмица и направих достатъчно, за да ми стигне за цялата седмица. старата ми дама беше натурална и не знаеше, че го правя.
Когато започнах, това току-що беше излязло от мода и винаги съм гледал на него като на пиниз на производството. заедно с mdma. така че имам килограм бмк глицидат и килограм метиламин от Китай. разбрах го в крайна сметка. изгорих много преди да започна да получавам резултати. Върнах една партида от 100 грама
Когато започнах, това току-що беше излязло от мода и винаги съм гледал на него като на пиниз на производството. заедно с mdma. така че имам килограм бмк глицидат и килограм метиламин от Китай. разбрах го в крайна сметка. изгорих много преди да започна да получавам резултати. Върнах една партида от 100 грама
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Като 2 унции. останалите бяха ужасни йели. Мисля, че го разбрах и сега ще се справя по-добре. същото е и с пмк гицидат. разбрах го накрая. глупостта е чиста и неподправена
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Лично съобщение и стига да сте готови да използвате ескроу, можем да измислим нещо. ако искате само няколко удара, мога да пресовам чисти кристали. или грам. исканата цена е определена, но мога да добавя някои допълнителни, ако поръчате и напишете рецензия. Мога да изпратя грама, който купувате, плюс няколко пресовани пълни количества супермен. пълната сила е 160 mg. Не бих взел повече. Предпочитам 120 и повече мг., но от време на време взимам пълна доза. Не мога да ходя много добре на толкова много, но силно препоръчвам да го опитате на високо, а след това да намалите до това, което ви харесва. също така толерантността на човек отива много по-бързо и по-високо от всеки друг наркотик, който съм правил. Не приемам дни наред. ако се използва всеки ден
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Гледайте да не се лъжем. Три пъти писането ми изчезна в това шибано приложение с глюк.
Пиши ми. Дори не си спомням какво написах. деф не се опитвам да го кажа отново
Пиши ми. Дори не си спомням какво написах. деф не се опитвам да го кажа отново
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Здравейте,
Току-що видях, че не можем да кажем къде имаме други форми на комуникация. Радвам се, че го видях, защото щях да го направя, без да се замисля. Имам информация за себе си в обявата си. ако искате да говорим без този интерфейс. Винаги ще изисквам използването на ескроу тук на bb, но мразя текстовите съобщения
Току-що видях, че не можем да кажем къде имаме други форми на комуникация. Радвам се, че го видях, защото щях да го направя, без да се замисля. Имам информация за себе си в обявата си. ако искате да говорим без този интерфейс. Винаги ще изисквам използването на ескроу тук на bb, но мразя текстовите съобщения
- Reaction score
- 40
Така че нека видя дали ви разбирам правилно, вие сте купили всички тези прекурсори и сте изгорили по-голямата част от тях, учейки се да правите MDMA? И смятате, че знаете какво правите сега и бихте имали по-добри резултати? Имахте само един успешен синтез? И от него са получени няколко унции добър MDMA? Дали всичко това е наред? По дяволите, звучи ми като че ли съм гадняр, когато чета това обратно, но всъщност не е така! Просто уточнявам дали съм разбрал това, което ми казахте. Определено се възхищавам на решителността и стила ти! Пич, ти си човекът!