- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Смятате, че се нуждаете само от слаба основа Амониев ацетат, циклохексиламин и n-бутли Може да грешите, но винаги можете да опитате
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Ya амониев ацетат ще бъде този, който бих помислилһттр://....
Аз ще избера 3,4,5-триМЕОба преди 2,5-ди. Чисто защото реагирайки с нитрометан и вие сте на път да получите мескалин и все пак след това все още съм свободен да опитам да използвам нитрометана, за да направя и 3,4,5-ТМА.
Искам да направя 2c-b в някакъв момент, но бромирането ме плаши като цяло - имам 1 кубик, който купих преди години и който се съхранява в шишенцето, в което беше поставен, но използването на газ звучи още по-страшно!
Няма ли начин да бромя нещо, без да използвам елементарен бром?
Аз ще избера 3,4,5-триМЕОба преди 2,5-ди. Чисто защото реагирайки с нитрометан и вие сте на път да получите мескалин и все пак след това все още съм свободен да опитам да използвам нитрометана, за да направя и 3,4,5-ТМА.
Искам да направя 2c-b в някакъв момент, но бромирането ме плаши като цяло - имам 1 кубик, който купих преди години и който се съхранява в шишенцето, в което беше поставен, но използването на газ звучи още по-страшно!
Няма ли начин да бромя нещо, без да използвам елементарен бром?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Да, Rabidreject, бромирането вече не е проблем. Вземете малко NBS (N-бромосукцинимид). Но трябва да сте направили чист 2c-h Hcl или 2c-h Oxalate. Но това не е толкова трудно.
Вече има нетоксичен и безопасен синтез на 2c-b, който можете да направите в домашни условия. Редукция на NaBH4 + Cu(II)Cl и бромиране с NBS. И всъщност работи добре дори за по-големи количества.
В крайна сметка ще копирам/вмъкна моето описание на 2c-b някой път.
Вече има нетоксичен и безопасен синтез на 2c-b, който можете да направите в домашни условия. Редукция на NaBH4 + Cu(II)Cl и бромиране с NBS. И всъщност работи добре дори за по-големи количества.
В крайна сметка ще копирам/вмъкна моето описание на 2c-b някой път.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Значението на тази публикация току-що се усети. Огромно количество благодарности за няколко прости думи! Хаха