през последните 20 години скоростта на ук поне в моя район е спаднала толкова много, че за да получиш някакъв вид повдигане, трябва да вземеш толкова много, че ще се почувстваш като в онзи сън/кошмар, който имаш от време на време, където се задушаваш и оригваш огромно количество фета. лол.
или това съм само аз.
също така доброто старо розово шампанско, както се продаваше тук, беше едно от по-добрите, за които хората полудяваха, но това беше преди поне 15 или 20 години.
Тогава ми казаха, че розовото е хранителен оцветител, и знам със сигурност, че напоследък, когато се появява от време на време, определено е хранителен оцветител, четете в това каквото искатеһттр://....lol
в наши дни се продава за 20 паунда за унция, трябва ли да казвам повече.
или това съм само аз.
също така доброто старо розово шампанско, както се продаваше тук, беше едно от по-добрите, за които хората полудяваха, но това беше преди поне 15 или 20 години.
Тогава ми казаха, че розовото е хранителен оцветител, и знам със сигурност, че напоследък, когато се появява от време на време, определено е хранителен оцветител, четете в това каквото искатеһттр://....lol
в наши дни се продава за 20 паунда за унция, трябва ли да казвам повече.