Синтезът на този реагент е доста прост, но много неприятен поради отделянето на токсични газове. Много по-лесно е да се купи готов продукт в Китай, Индия или Европа. Има доста доставчици, като средната цена е 300-500 долара за килограм.
В случай на закупуване на партида на едро от 100 кг, може да се окаже възможно да се намери на цена от 200-300 долара.
Здравейте, Честита Нова година на всички. При производството на нафтоилхлорид ми е трудно да дестилирам. Мога ли да съхранявам продукта без дестилация, като например при добавяне на нафтоева киселина и фосфорилна ръка? Пуснете кондензатор за половин час с рефлуксен кондензатор, след което изпарете пропионилхлорида във въздуха, след което вземете продукта без дестилация. Благодаря ви.
да, мисля, че производството на jwh е същото като на кокс, ако няма етер, няма и кокс, същото важи и за jwh, ако няма основен елемент като индол, но няма други заместители.
Ядрото може да бъде различно, но индолът е най-евтиният и достъпен сред подобните. Съществува вещество на ядрото на нафталина, но не мисля, че е добро.