Вие изобщо не говорите със себе си. Това е много интересна статия за мен и такава, за която събирам запасите си, за да опитам. Харесва ми идеята да разполагам с такова мощно психеделично средство! Никога не бих бил безотговорен с него и не бих се опитал да го представя за киселина - според мен именно това съсипа тези наркотици. То промени гледната точка на хората към нбомите, когато хората започнаха да умират, защото пресата искаше само пикантна история!
Аз лично ВСИЧКИ ги дозирах отговорно и ги намирах за добри психеделици! Също така наличието на 2сб на първо място би било прекрасно, нека си го кажем. Може би ще трябва да си купя 1/2 кг 2,5-дмо бензалдехид. (Буквално, защото не мога да намеря някой, на когото имам доверие, да ми продаде по-малко от това!) Има толкова много различни неща, които могат да се направят с 2,5-дмо бензалдехид, така че въпреки че има повече стъпки до крайния продукт, който търся, отколкото ако си купя триптамин, фактът е, че няма толкова много неща, които могат да се направят с триптамин, които да ме интересуват толкова, колкото фенетиламините - поради причини, свързани с толерантността, предпочитам силно психеделични фенетиламини пред триптамините (като цяло - има няколко отличници).
Трябва да обичам Alibaba...