Дълго време мислих как да опиша правилно и обективно нашето бизнес сътрудничество, но след това реших, че ще е по-добре да се справя по-малко и сам.
Гледайки напред, ще кажа, че всеки цент си заслужава да бъде воден за ръка от А до Я.
Преди това бях използвал някой друг за преподаване на синтез на метамфетамин и това беше кошмар. Загуба на реагент, време, нерви. Не съм химик, имах няколкогодишен опит с ефедрин, но това е всичко.
Когато се обърнах към него, той ми обясни всичко подробно, отговори на всичките ми глупави въпроси, дори на тези, които не бяха свързани с този процес. Попълнихме ескроу, той ме изчака търпеливо и ми даде време да събера всичко необходимо и започнахме. Присъстваше на всяка стъпка, винаги вникваше какво точно се прави и съветваше какви алтернативи съществуват. Дори когато объркахме нещо, той ни издърпа за ръка и ни обясни. Веднага усещаш, че той е правил всичко това на практика и го знае, а не е само на теория. Показва колко по-лесно е да се направи това в реални условия. След това все още се обръщах към него за съвет, като винаги предлагаше нещо, което вече не беше от значение за нашата сделка.
Като цяло, абсолютно го препоръчвам! Страхотен човек и страхотно обслужване.
Благодаря ви отново.
P.S. Съжалявам за моя английски, всичко е преводач