Интересно.
Въпреки че споделянето може да изглежда като изгаряне на нещо добро, то наистина работи и в двете посоки.
Можете да го тествате с грубо перо, като го споделите, за да видите дали някой може да го разбие.
Досега ми харесва да използвам този метод.
Всъщност купувам криптовалути, като XMR, с пари в брой, регистрирани на нещо като AgoraDesk, LocalXMR.
След това добавям този XMR към моя нехранителен портфейл, който има функции за регистрация, за да търгува.
напр.
CakeWallet.
След това оттам изпращам на части.
Ако е необходимо, за да изплатя пари по-късно.
Изпращам XMR обратно в портфейла си Cake, прехвърлям XMR в BTC на Cake, така че е било видяно, че съм го получил законно чрез Cake, с някои XMR, които съм закупил законно на Local или Agora.
Това работи и за продавачите, например трябва да им размените BTC за XMR, да използвате DeX като InfinityExchanger, който е най-евтиният с най-ниски такси и т.н. Изпратете тези XMR на Кейк и ги разменете за BTC.
След като сте закупили XMR на Local или Agora, за да ги изпратите на Cake, за да ги изпратите и понякога да се върнете обратно, за да търгувате за BTC, изглежда законно и не повдига никакви въпроси за преглеждане дори от екипа на Cake.
Теоретично продължавате да правите това, докато ToS или регулацията не се променят отново.
Дори открих, че чрез Кейк можете да купувате карти за подаръци, понякога Visa или Mastercard.
Сега изглежда, че просто участвате в криптосферата, купувайки карти за подаръци, с XMR, които сте купили законно чрез Local или Agora. Хващате ли ме в крачка?
Разбира се, това е само един от многото начини.
Да бъдете търпеливи и да регистрирате XMR в Local или Agora е съединително, тъй като в крайна сметка вие сте този, който прави таксите и т.н.