Хей,
@sadow какво смятате за висок хонорар?
Почти съм се отказал да внасям и тегля FIAT, без да изпратя снимка на майка ми, която ме е родила, или да предам огромен процент от таксите... толкова е шибано смешно. Но! Вие, мръсници, нелоялни и несътрудничещи граждани, трябва да сте благодарни, защото това е, за да можем да ви защитим, а не да ви следим
. Не знам каква е целта ви, но в моя случай просто искам да скрия транзакциите, а не да пера. За изпирането вижте метода на
@KokosDreams /
@BevItUp, който се намира тук
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...s/how-to-launder-your-money-in-2-clicks.7823/
След като разгледах множество методи, се спрях на този:
Използвам Cash App като входна и изходна рампа. Направих пълно KYC, но това е единственото място, където съм го правил.
@Gordon Ramsay, или някой друг, може дори да е в състояние да ви помогне около това.
- Използвайте ВСЯКА кредитна или дебитна карта, за да внасяте пари. Предлагат и банкови преводи, както и (Really Cool) депозити в брой в търговски обекти
- Използвам депозита, за да купя биткойн в мрежата Lightning (такса ~1,50 USD)
- Изпращам в портфейла на Guarda defi (таксата е няколко цента в мрежата на Lightning)
- Обменям за Monero. (Таксата варира и не разбирам как я изчисляват, но последния път платих 2,64 долара)
- Guarda автоматично управлява P2P обмена във фонов режим, но понякога това отнема много време
- Изпращане към отделен портфейл за Monero (таксата е няколко цента, последната ми такса беше по-малко от един цент)
- Сега мога да правя каквото си поискам
По принцип за по-малко от 5,00 USD мога удобно да купувам Monero с помощта на дебитна карта. Теоретично единствената налична информация е, че съм купил BTC на Cash App, изпратил съм го на друг адрес, а след това на друг. Дотук следите спират.
Също така успях да проектирам своя собствена шибана дебитна карта Cash App, направена от метал.
Също така, вместо просто да оставям парите си в брой, тук и там прибирам няколко долара, търгувайки с BTC с депозитите си в Cash App.
Ако някой има по-добър начин, нека ми каже.