I
Souhlasím, přirozená variace je možná, ale neviděl jsem bílé ani žluté natolik, abych si mohl vytvořit pevný názor, a není mi cizí to, co uvádí Dragonrevolt. Nerozumím věcem, které prodejci říkají, možná on ( vy) může pomoci ostatním podobným přijít na to. Mně byla nabídnuta "nová" žlutá adb-b, prý vyrábí silnější finální produkt. Mám pocit, že mám právo se zeptat, v čem je jiný nový finální produkt, ale je to údajně silnější, i když stejný, finální produkt. Trvám na nějakém vysvětlení, případně optickém, chirálním nějaké formě izolovaného izomeru, vyloučil jsem hypotézu, že by to byl derivát 5Br, přesto ujišťují, že je úplně stejný, takže se opravdu prosazuje něco strašidelného, pokud nepřijmeme, že jeden je méně čistý než druhý, nebo možná je druhý čistší než méně čistý druh. Nebo tomu není naopak? Při předložení hojného nedostatku důkazů jsem nucen přiznat se k druhému stupni totální zmatenosti. Podobné frivolní řeči o novém, lepším prášku pmk ethylglycidátu (ne voskovém/olejovém) vzbuzují podezření a brzy se stávají předmětem zájmu a možná i podezřelým či spolupachatelem, ale to není oficiální. Stejný cas a jiný bod tuhnutí? To si žádá vysvětlení. Lze pouze vyvodit závěr, že buď se nyní nepřidávají falšující látky, nebo jsou nečistoty nyní dostatečně odstraněny. Nepodložená tvrzení a důkazy mimo rozumné vysvětlení oslabují vyšetřování a bez dalších stop případ vychladl. Dragonrevolte, jak zodpovědně vysvětlíte rozdíl mezi žlutou a bílou adb-b nebo látkami souvisejícími s adb-b nebo událostmi vyprávěnými v této diskusi? Určitě někoho zaujmeš, když ukážeš, že nabízíš víc než jen chytlavá, ale prázdná slova. A netvrdím, že kromě barvy je mezi nimi rozdíl nebo že není. Byl bych vážně a pozitivně překvapen, kdyby slušné, podrobné a metodologicky podložené vysvětlení vneslo světlo na stůl.