- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Také by mě zajímala zpráva.
- Reaction score
- 75
Už jen čekám, až dorazí chloroacetylchlorid, a budu mít vše, co potřebuji. Napíšu o tom malou zprávu, chci to zvětšit na x100, takže si s tím po syntéze v malém měřítku také pohraju. Mám přístup k velkému množství 2-Amino-5-chlorbenzofenonu a jsem ochoten se podělit , stejně jako možná natočit video o této syntéze.
Věřím, že je to pro lidi velmi důležité, aby se to naučili, možná, že když je alprozolam tak levný na výrobu, vedlo by to k menšímu počtu Xanaxových tyčinek s fentanylem. Nezbývá než doufat. Je důležité si uvědomit, že hlavní prekurzor, 2-amino-5-chlorbenzofenon, NENÍ plánovaným prekurzorem!!!
@madmoney69
@Hedgie
Věřím, že je to pro lidi velmi důležité, aby se to naučili, možná, že když je alprozolam tak levný na výrobu, vedlo by to k menšímu počtu Xanaxových tyčinek s fentanylem. Nezbývá než doufat. Je důležité si uvědomit, že hlavní prekurzor, 2-amino-5-chlorbenzofenon, NENÍ plánovaným prekurzorem!!!
@madmoney69
@Hedgie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
Existuje "plánovaný" a pak "sledovaný". Dlouhý, dlouhý seznam sledovaných chemických látek. Dokonce i aceton a 40% peroxid vodíku jsou sledované (v závislosti na části objemu nákupu). Sledováno je téměř cokoli bezvodého. "Proč ten a ten potřebuje do svého bytu poslat 4 litry bezvodého hydrazinu?" Nepečou sušenky, to je jisté...