Začal jsem s 10 g prekurzoru (CAS 52190-28-0), který jsem rozpustil s 50 ml DCM, pak jsem dobře promíchal ručně lžičkou, dokud se prekurzor řádně nerozpustil, pak jsem k rozpuštěnému prekurzoru přidal 20 ml 40% vodného roztoku methylaminu a během velmi krátké doby po ručním promíchání lžičkou vznikly 2 vrstvy, Pomocí pipety jsem oddělil vodnou vrstvu od základu a do vodné vrstvy jsem přidal 6 ml ethylacetátu, po krátkém promíchání jsem opět přidal vodnou vrstvu, kterou jsem smíchal s ethylacetátem, k základu, poté jsem přidala 10 ml vody, abych základ promyla, a míchala jsem, dokud se nevytvořily 2 vrstvy, ale před přidáním vody se také vytvořily 2 vrstvy, po odstranění vodné vrstvy základu jsem přidala 2 g síranu hořečnatého a nechala chvíli zaschnout, poté jsem zkontrolovala pH a bylo 7. Po přidání vody jsem přidala 2 g síranu hořečnatého a nechala ho chvíli zaschnout, pak jsem připravila 9 ml roztoku 35-38% laboratorní kyseliny chlorovodíkové s 1 ml acetonu a dobře jsem to promíchala, pak jsem roztok po kapkách přidávala k bázi a pokaždé jsem zkontrolovala pH, a to bylo stále 7, a pak jsem přidala ještě trochu roztoku a pH bylo menší než 1, místo toho by mělo být 5,5. Pak jsem roztok přidala do báze a zkontrolovala jsem pH. Celkem jsem přidala asi 5ml roztoku a překročila jsem množství, pak jsem vzala filtrační papír, přefiltrovala to a údajně nechala methylon hydrochlorid suchý, pak jsem udělala methylonový antidrogový test a myslím, že nebyl pozitivní, netuším.