- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,095
- Deals
- 1
Myslím, že přívlastek "nekupujte u mě" je zbytečný a odrazující. Každý, kdo nakupuje na těchto stránkách, by si měl přečíst pravidla a v nich je celkem jasně uvedeno, že prodejci a výrobci jsou schválenými prodejci, takže každý, kdo nemá vyvěšenou tabulku, která označuje jednoho z nich, není schválen stránkou k prodeji.
Připadám si, jako bych dostal dunce hat a preventivně si sedl do kouta.
Připadám si, jako bych dostal dunce hat a preventivně si sedl do kouta.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Podceňujete důvěřivost a hloupost lidí. Chceme zde takové lidi chránit před jakýmkoli podvodem.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
- Reaction score
- 30
Líbí se mi, že je u názvu uveden status nekupujte u mě, je tak jasné, kdo jsou prodejci & výrobci. Jakékoli transakce provedené s osobou, která má status nekupujte ode mě, jsou jednoznačně na vaše vlastní riziko a důvěru.
Kromě toho se dívám mimo to, jak dlouho má člověk svůj účet. Jestli jsou rezidenty nebo členy, a pak jakou aktivitu zde mají. Otevřená povaha profilů zde k zobrazení těchto informací, může pomoci v důvěře v osobu. Já to vidím tak, že jsme všichni většinou přátelští cizinci.
Pak je tu aspekt chemie, lidé s malými nebo žádnými zkušenostmi by byli na jiných stránkách zcela poníženi. Už jen za to, že se ptají na věci, které přesahují jejich možnosti, tady je to daleko shovívavější a jde o bezpečnost, vzdělání a ne o ostrakizaci člověka, který se ptá.
Kromě toho se dívám mimo to, jak dlouho má člověk svůj účet. Jestli jsou rezidenty nebo členy, a pak jakou aktivitu zde mají. Otevřená povaha profilů zde k zobrazení těchto informací, může pomoci v důvěře v osobu. Já to vidím tak, že jsme všichni většinou přátelští cizinci.
Pak je tu aspekt chemie, lidé s malými nebo žádnými zkušenostmi by byli na jiných stránkách zcela poníženi. Už jen za to, že se ptají na věci, které přesahují jejich možnosti, tady je to daleko shovívavější a jde o bezpečnost, vzdělání a ne o ostrakizaci člověka, který se ptá.