Cocaine Echt z nep

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Dostal jsem tomístně a promyl jsem to v destilovaném acetonu. Má pěkný hladký lesk. Nejsou to jiskřivé skvrny, ale jakoby bělostný hliníkmožná má v sobě ještě nějakou kyselinu boritou, ale předevšímje lesk správný pro kvalitní věci. V čisté formě je kokain krystal, na kterém je vidět, že je částečně průsvitný. Je to suché
1q7HTAV9Mc

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Pěkný člověk. Tenhle obrázek byl před časem malý test ze základu na hcl.
BJpdyTuPNL

View previous replies…

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
HCL se používá v procesu ano. I když ne příliš často.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Proč je skoro každá cihla, kterou vidím ve státech, tak na hovno. Všechno špatně popletené a ani se to nesnaží skrýt nebo tak něco.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Protože jsou přímo z džungle a není to přikrášlené, pokud to tak myslíte. Tajemství vloček nejsou známa děckám, která si na své rebrikety dávají emblémy křížení zvířat a emblémy Lamborghini. Dobrý kokain nikdy není takhle hezký. V USA je zjištěným "falšovadlem" benzoyl ekgonin, produkt metabolismu kokainu, který vzniká při prvním průchodu. Není cns aktivní, ale je to to, co drogový test ve vzorku měří, protože jeho poločas rozpadu je 4x delší než u kokainu. Je to etylester metylesteru kokainu, reaguje na reagenční testy jako kokain , chutná a vypadá hodně jako kokain, ale není cns aktivní. Viděl jsem analýzy, kde byl obsah vyšší než u kokainu, takže to vypadá, voní, chutná jako kokain, ale jeho čistota je pouze 30 %. Testuje se na 80 %, ale je to 30 %.
Měl jsem na mysli, zda jste hcl Gass probublávali nepolárním rozpouštědlem a sráželi ho, nebo jste použili vodnou 37% kyselinu murickou zředěnou rozpouštědlem?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Nerozumím tomu, říkáte rn, že většina kokainu tam v USA je dobrá, nebo to nechápu. Btw většina těch ( původních ) cihel pochází přímo ze SA, to vás můžu ujistit. Přicházejí docela takhle to je docela standardní očekávání kvality tady. A my jsme ne bublinky hcl plynu používáme metodu džungle naučil a dělal Colos takže ano, druhý, pokud jsem pochopil správně.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Například některé obrázky, které jsem našel na internetu

K81A9u6VJn

9QDCJHKxXE

LX2hm3NEL0

CjGROeMtaQ
51bPqxR6QL

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Pokud nepřijde tak pěkná jako tato, můžete se téměř vsadit, že s ní něco udělali ( lesk nevypovídá o čistotě, já vím, lesklé cihly se dají brousit stejně dobře s proca nebo tetra, jen chci říct, že nedostatek lesku je na nic, pokud to není peruánská cihla ).

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Aha, myslím, že už rozumím tomu, co se snažíte říct, ano, nebudu o tom mluvit, protože nemám znalosti o takových věcech. Jediné, co vím, je, že v EU přicházejí docela dobré věci lol

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nemám na mysli lesklé novinky, ale hranaté okraje a obrázky na cihlách. Teprve v posledních 10 letech se to dělá, že 20 let předtím, co si pamatuji, se nesnažili identifikovat. Také drugs-data.org testuje hodně kokainu a jen asi 5 % v něm nemá nic jiného. 75% má benzoyl ekgonin, 50% má methylecginin 30% má fenecitan levamisol/dextrmisol nebo není kokain.. jen prošlo 700 testů v USA sarlier a říkám nic jiného, ale myslím nic jiného, co je droga nebo identifikovatelná látka

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ano, chápu vás. To jsou zajímavé věci. Zkoušejí také evropské cihly. A z ekgoninu se nedá vyrobit kokain?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
To je vodítko. Pravý, nebo falešný? Jsem zvědavý

Zyaz8mw7u5

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Způsob, jakým má neuvěřitelně plynulý zlom, stačí k tomu, abychom řekli, že ho nedělal og.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Echt z nep
03molzvwQZ

• Like

rqq