- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Dostal jsem tomístně a promyl jsem to v destilovaném acetonu. Má pěkný hladký lesk. Nejsou to jiskřivé skvrny, ale jakoby bělostný hliníkmožná má v sobě ještě nějakou kyselinu boritou, ale předevšímje lesk správný pro kvalitní věci. V čisté formě je kokain krystal, na kterém je vidět, že je částečně průsvitný. Je to suché
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Pěkný člověk. Tenhle obrázek byl před časem malý test ze základu na hcl.
↑View previous replies…
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Protože jsou přímo z džungle a není to přikrášlené, pokud to tak myslíte. Tajemství vloček nejsou známa děckám, která si na své rebrikety dávají emblémy křížení zvířat a emblémy Lamborghini. Dobrý kokain nikdy není takhle hezký. V USA je zjištěným "falšovadlem" benzoyl ekgonin, produkt metabolismu kokainu, který vzniká při prvním průchodu. Není cns aktivní, ale je to to, co drogový test ve vzorku měří, protože jeho poločas rozpadu je 4x delší než u kokainu. Je to etylester metylesteru kokainu, reaguje na reagenční testy jako kokain , chutná a vypadá hodně jako kokain, ale není cns aktivní. Viděl jsem analýzy, kde byl obsah vyšší než u kokainu, takže to vypadá, voní, chutná jako kokain, ale jeho čistota je pouze 30 %. Testuje se na 80 %, ale je to 30 %.
Měl jsem na mysli, zda jste hcl Gass probublávali nepolárním rozpouštědlem a sráželi ho, nebo jste použili vodnou 37% kyselinu murickou zředěnou rozpouštědlem?
Měl jsem na mysli, zda jste hcl Gass probublávali nepolárním rozpouštědlem a sráželi ho, nebo jste použili vodnou 37% kyselinu murickou zředěnou rozpouštědlem?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Nerozumím tomu, říkáte rn, že většina kokainu tam v USA je dobrá, nebo to nechápu. Btw většina těch ( původních ) cihel pochází přímo ze SA, to vás můžu ujistit. Přicházejí docela takhle to je docela standardní očekávání kvality tady. A my jsme ne bublinky hcl plynu používáme metodu džungle naučil a dělal Colos takže ano, druhý, pokud jsem pochopil správně.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Nemám na mysli lesklé novinky, ale hranaté okraje a obrázky na cihlách. Teprve v posledních 10 letech se to dělá, že 20 let předtím, co si pamatuji, se nesnažili identifikovat. Také drugs-data.org testuje hodně kokainu a jen asi 5 % v něm nemá nic jiného. 75% má benzoyl ekgonin, 50% má methylecginin 30% má fenecitan levamisol/dextrmisol nebo není kokain.. jen prošlo 700 testů v USA sarlier a říkám nic jiného, ale myslím nic jiného, co je droga nebo identifikovatelná látka