- Reaction score
- 3
im begginer at this, can i prepare my own psychedelic, like psilocybe, LSD, mdma? thing like this
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Reaction score
- 708
Nejjednodušší psychedelika pro syntézu jsou meskalin a TMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Zajímavé, nikdy jsem se nezabýval syntézou meskalinu, ale je trochu zvláštní, že s ohledem na to, že jde o nejjednodušší psychedelikum na výrobu, se s ním u pouličních dealerů moc nesetkáte.
Zjistil jsem, že Meskalin je jedna z nejtěžších molekul k získání Upřímně řečeno, nemohl jsem ho najít před 10 lety, tak jsem začal pěstovat a sbírat aktivní kaktusy zpět. Mám pěkně nemocnou kaktusovou zahrádku a mám nekonečné zásoby své oblíbené medicíny.
Předpokládám, že vzhledem k tomu, že je to nejjednodušší psychedelikum, je poměrně těžké získat procures, takže je to vzácnější látka k vidění?
Zjistil jsem, že Meskalin je jedna z nejtěžších molekul k získání Upřímně řečeno, nemohl jsem ho najít před 10 lety, tak jsem začal pěstovat a sbírat aktivní kaktusy zpět. Mám pěkně nemocnou kaktusovou zahrádku a mám nekonečné zásoby své oblíbené medicíny.
Předpokládám, že vzhledem k tomu, že je to nejjednodušší psychedelikum, je poměrně těžké získat procures, takže je to vzácnější látka k vidění?