Question Tráva napuštěná fentanylem. Jedná se o skutečnou věc?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dnes jsem narazil na vyjádření prodejce plevelů v DNM, kde tvrdil, že velmi vysoké %age plevelů v EU je v současné době obohaceno o fent.

Strávil jsem nějaký čas čtením dokumentů UNODC a snažil se zjistit, zda je to někde zmíněno, a v sekci o konopí jsem našel NULOVOU zmínku. V sekci Opiáty (obě jsou v přiloženém sešitu tři) je nominální zmínka o používání fentu při falšování různých jiných chemikálií (kromě Heroinu se toho moc nepojmenovává) a většina z toho je omezena převážně na Severní Ameriku.

Viděl někdo skutečně, že by lidé takto šukali s trávou? Myslím tím, že síla hydroponicky pěstovaného materiálu je dnes mnohem vyšší než před deseti lety, proč byste dávali fent do trávy?

Každopádně hledám nějaký náhled, který by vaše geniální mozky mohly obsahovat.

Šťastný nový rok atd. atd.

Attachments

• wWrdqmYDzK.pdf
    14.6 MB · Views: 664

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Reaction score
166
V dnešní době lze marihuanu nasát vším, co je po ruce. Ať už se jedná o syntetický kanabinoid nebo fentanyl.
Je to dáno tím, že v dnešní době si můžete legálně a levně koupit CBD marihuanu, která skvěle vypadá, ale postrádá THC.
Aby taková bylina získala narkotický účinek, lidé ji impregnují fentanylem a dalšími látkami.
+ Fentanyl nutí klienta vracet se pro další a další dávky.
Samozřejmě nyní existuje nová alternativa k THC - HHC, ta má potenci o 20-25 % nižší než THC a zatím je legální ve většině evropských zemí, ale ne každý ji má na skladě a dál impregnuje CBD trávu nebo zemědělskou trávu, která vypadá jako pravá marihuana.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Už jste se s tím v praxi skutečně setkali?

Souhlasím s @spanara, že zkušený kuřák trávy hned pozná, jestli pálí konopí vs. trávu.

Mám košík HHC-O, ale ještě jsem ho nevyzkoušel, schovávám si ho na horší časy (sám nejsem moc velký kuřák trávy).

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Reaction score
166
V zemích SNS se ke slabé marihuaně přidává řada UR-144 nebo JWH. S jistotou mohu říci, že syntetické kanabinoidy jako (ur144 / JWH-018) jsou téměř k nerozeznání od těch přírodních. Jediná věc je rychlý nástup a rychlý výstup, ale pokud použijete prolongátory, účinek trvá déle.

Co se týče fentanylu, nepotřebujete ho mnoho, stačí 1,2-1,5 mg fentanylu na 1 g marihuany, aby účinek nebyl silně cítit a člověk si na produkt zvykl a získal závislost.
V každém případě si myslím, že to není fér, takže to nedoporučuji.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Nemám v úmyslu to dělat - jen už testuju různé látky na fent a teď mě napadá, že musím otestovat i synovy zásoby trávy. Testy na fent se pro mě stanou drahým koníčkem...

spanara

scammer
Reaction score
17
Deals
9
S trávou cbd je to tak, že voní jako konopí...
Takže to může být věc, ale "skutečný" kuřák by to hned odhalil.