Zdravím - jsem samozvaný neoficiální rezidentní asistent SnB.
Nevím, jestli jste při studiu SnB příliš pátrali, protože v určitém okamžiku jste na mě měli narazit a oslovit mě ;].
Tohle je v podstatě jediná reakce, kterou už několik měsíců dělám. Mnoho úspěchů, ještě více neúspěchů - pokaždé dělám něco jiného a snažím se postup optimalizovat. Mohu vám pomoci říct, jak to dostat na správnou cestu a dosáhnout úspěšného snížení. Věci, které je třeba zvážit, zapamatovat si, hledat a dávat si na ně sakra pozor. Vzhledem k autonomní a umělecké povaze tohoto konkrétního úkolu je překvapivě temperamentní a obtížně proveditelný, pokud nemáte správné znalosti/pochopení - navzdory improvizační volnosti a schopnosti nahrazovat je stále mnoho věcí, které nebudou fungovat, a ještě více se jich pokazí.
S dobrými podmínkami/zásobami je to poměrně snadné dotáhnout, pokud víte, co děláte. Také to není ani z poloviny tak nebezpečné, jak to všichni dělají. Přesto se kurva nenechte zpohodlnět! Jeden chlápek říká, že to dělá ve své ložnici v boxerkách atd. - nevím, jak to je... ale já mám k téhle úrovni sebevědomí docela blízko. Můžeš to dělat kdekoli, kde to můžeš bezpečně ventilovat. Jak už bylo řečeno, osobní ochranné prostředky nejsou nutné, ale nebuďte idiot jako já. Pomáhá ale mít nějaké rukavice - zvlášť když se živíte prací s rukama, v podstatě všechno se dostane do řezných/odřených míst a pekelně to pálí - někdy se nemůžete dostat k umyvadlu dost rychle a mytí rukou taky ne vždycky pomůže. Znát kyseliny a zásady a způsob jejich neutralizace a mít je v podstatě na dosah.
Nechci kopat do mrtvého koně, takže nebudu opakovat nic z toho, co jsem už psala. Nicméně už jsem říkal, že existuje příspěvek uživatele bb Douda, který dělá dobře tomu původnímu receptu. Další PDF od jiného bb uživatele, který "Flatline nenapsal" - ten mi opravdu pomohl to vyřešit/vyřešit. Je tam také video nebo dvě SnB - vaření pod kontrolou orgánů činných v trestním řízení ve dvoulitrové láhvi. Také na Hamiltons Pharma.. - "jak nevařit pervitin" - svůj příběh o úspěchu SnB jsem napsal jako jakýsi klíč, který všechny tyto zdroje spojuje a dává jim praktický smysl. Nebylo to myšleno jako samostatný recept/návod. Na všechno jsem přišel až při druhém vaření s těmi informacemi, které jsem navrhl, jako totální noob bez jakéhokoli chemického vzdělání/zkušeností kromě prolistování "chem for dummies" asi před 15 lety, takže se nevzdávejte - není to těžké. Jen jsem se opravdu učil a dával pozor a byl jsem odhodlaný to udělat. Samozřejmě ne každý hraje se stejným balíčkem. Jen nezapomeňte, že když se zabýváte efedrinem/pseudoefedrinem, jeho přeměna na pervitin je téměř výhradně "jednostupňová redukce", pokud SnB s Li/Al nebo vařením RP/I2 - výsledek je stejný. V budoucnu se však budu přiklánět k metodě RP/I2, a to z důvodu možnosti snadnější kontroly celého procesu.
Navrhnu tolik: Tato reakce se bude značně lišit v závislosti na: použitých tabletách, způsobu čištění.
Jak bylo vše přidáno do RV (pořadí atd.).
Řízení RV během reakce (zejména zpočátku) ((snažte se ho nechat na pokoji!)).
Rozpouštědla? Éter/aromatická/alifatická nebo směs ? Důkladnost při čištění/sušení - promytí vodou/slaným roztokem a vysušení pomocí Mg2SO4.
před a po určitých krocích.
Doporučuje se použít navíc NaOH. 1/4 pásku AA Li na krabičku je stechiometricky více než dost na redukci našeho pseudonáboje na meth - rád přidávám trochu více Li asi 3/4 nebo celý pásek AA baterie, abych kompenzoval případné ztráty nebo třeba kdyby reakční doba nestačila.
Používám 1,5l láhev - nemusím ji odvzdušňovat ani otevírat, dokud není hotová.
Pokud chcete zaručený úspěch, najděte si něco, co funguje, a držte se toho do puntíku! Snažím se optimalizovat a inovovat, takže jsem udělal mnoho chyb a zničil mnoho šarží hraním si s různými přísadami/množstvím a snahou vynechat některé kroky atd.
Moje rada? Nespěchejte a dělejte vše správně a pořádně. Rekrystalizujte svůj pseudo FFS, víte, co tím myslím? Dejte si na všem záležet a udělejte si z toho zvyk. Vaše dovednosti a produkt tím neutrpí, slibuji! Nevím, co přesně děláte špatně, takže nemohu nic doporučit, co se týče vašich metod/složek, vše vypadá dobře.
Vím, že jsou to jemnější body reakce, které nejste schopni strávit, Pokud byste chtěli, můžete mi napsat DM a můžeme to vyřešit.