- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,095
- Deals
- 1
Vaše studené obaly, co se v nich píše o složkách? Hledal jsem vysoko a nízko a nemohl jsem najít studené obaly s dusičnanem amonným. Nevyrábějí je už více než deset let. Pokud je na nich napsáno dusičnan vápenatý nebo močovina, nebudou fungovat. Vyměňte to za síran amonný nebo kyselinu amonnou Lewis jakéhokoli druhu.
- Reaction score
- 1
V mém procesu dělám následující (pokud vás to zajímá, pokud ne, omlouvám se za zbytečné informace)
-odměřím Colemanovo palivo (vše je zapsáno btw, a nemám to teď po ruce, abych byl stoprocentně přesný, ale mám zapsaná přesná měření)
-dejte to do láhve se sodovkou
-odměřte amonium a dejte ho do láhve se sodou.
-odstřihněte baterie, vložte je do samostatné nádoby s palivem Coleman, aby se uchovaly.
-Vezměte rozmixované pseduo, vložte ho do sodovky.
-odměřte louh, vložte ho do soda stream
-naberte lithium, vložte do sodového proudu
-začněte reakci malým množstvím vody a okamžitě ji uzavřete.
-vytřepávejte, ne protřepávejte, dokud se směs nezačne tvrdě převalovat.
-počkejte co nejdéle, než si odříhnete
-třepejte s tím jako o život, říhejte, opakujte, pokračujte, dokud se všechno lithium nezmění v bronz.
-přefiltrujte přes vatové kuličky a řadu kávových filtrů do nové nádoby.
-plynujte kapalinu tekutým ohněm a solí přes hadičky, dokud "nezasněží"
-filtrujte bílé látky a vysušte je
-konečný výsledek je nepoužitelný odpad. je to všechno kvůli amoniu?? mohl bych případně vzít ten odpadkový prášek a dát ho do nového vařiče a pak by to fungovalo? nebo je to k ničemu a je třeba to vyhodit?
-odměřím Colemanovo palivo (vše je zapsáno btw, a nemám to teď po ruce, abych byl stoprocentně přesný, ale mám zapsaná přesná měření)
-dejte to do láhve se sodovkou
-odměřte amonium a dejte ho do láhve se sodou.
-odstřihněte baterie, vložte je do samostatné nádoby s palivem Coleman, aby se uchovaly.
-Vezměte rozmixované pseduo, vložte ho do sodovky.
-odměřte louh, vložte ho do soda stream
-naberte lithium, vložte do sodového proudu
-začněte reakci malým množstvím vody a okamžitě ji uzavřete.
-vytřepávejte, ne protřepávejte, dokud se směs nezačne tvrdě převalovat.
-počkejte co nejdéle, než si odříhnete
-třepejte s tím jako o život, říhejte, opakujte, pokračujte, dokud se všechno lithium nezmění v bronz.
-přefiltrujte přes vatové kuličky a řadu kávových filtrů do nové nádoby.
-plynujte kapalinu tekutým ohněm a solí přes hadičky, dokud "nezasněží"
-filtrujte bílé látky a vysušte je
-konečný výsledek je nepoužitelný odpad. je to všechno kvůli amoniu?? mohl bych případně vzít ten odpadkový prášek a dát ho do nového vařiče a pak by to fungovalo? nebo je to k ničemu a je třeba to vyhodit?
- Reaction score
- 1
- By SauceySockss
S proudy sody se mi však už několikrát stala katastrofa. malá gumová těsnění na víčkách, ta moje se doslova roztrhla nebo částečně rozpustila, a jakmile se uvolní veškerý tlak najednou, vybuchne sopka. Až na jeden případ dávám pozor a mám náhradní víčko poblíž, kde mohu zabránit katastrofě. jednou mě to postříkalo palivem a celou garáž. DÍKY BOHU, že se nic nerozhodlo vznítit nebo rozzuřit, jinak bych byl super křupavý.