Pro lásku boží potřebuji pomoc

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Vaše studené obaly, co se v nich píše o složkách? Hledal jsem vysoko a nízko a nemohl jsem najít studené obaly s dusičnanem amonným. Nevyrábějí je už více než deset let. Pokud je na nich napsáno dusičnan vápenatý nebo močovina, nebudou fungovat. Vyměňte to za síran amonný nebo kyselinu amonnou Lewis jakéhokoli druhu.

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
V mém procesu dělám následující (pokud vás to zajímá, pokud ne, omlouvám se za zbytečné informace)

-odměřím Colemanovo palivo (vše je zapsáno btw, a nemám to teď po ruce, abych byl stoprocentně přesný, ale mám zapsaná přesná měření)
-dejte to do láhve se sodovkou
-odměřte amonium a dejte ho do láhve se sodou.
-odstřihněte baterie, vložte je do samostatné nádoby s palivem Coleman, aby se uchovaly.
-Vezměte rozmixované pseduo, vložte ho do sodovky.
-odměřte louh, vložte ho do soda stream
-naberte lithium, vložte do sodového proudu
-začněte reakci malým množstvím vody a okamžitě ji uzavřete.
-vytřepávejte, ne protřepávejte, dokud se směs nezačne tvrdě převalovat.
-počkejte co nejdéle, než si odříhnete
-třepejte s tím jako o život, říhejte, opakujte, pokračujte, dokud se všechno lithium nezmění v bronz.
-přefiltrujte přes vatové kuličky a řadu kávových filtrů do nové nádoby.
-plynujte kapalinu tekutým ohněm a solí přes hadičky, dokud "nezasněží"
-filtrujte bílé látky a vysušte je

-konečný výsledek je nepoužitelný odpad. je to všechno kvůli amoniu?? mohl bych případně vzít ten odpadkový prášek a dát ho do nového vařiče a pak by to fungovalo? nebo je to k ničemu a je třeba to vyhodit?

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
S proudy sody se mi však už několikrát stala katastrofa. malá gumová těsnění na víčkách, ta moje se doslova roztrhla nebo částečně rozpustila, a jakmile se uvolní veškerý tlak najednou, vybuchne sopka. Až na jeden případ dávám pozor a mám náhradní víčko poblíž, kde mohu zabránit katastrofě. jednou mě to postříkalo palivem a celou garáž. DÍKY BOHU, že se nic nerozhodlo vznítit nebo rozzuřit, jinak bych byl super křupavý.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Jo, zničil jsem si oblíbené kamuflážní kalhoty a mikinu, nějak jsem se postříkal H2So4 a moc jsem nad tím nepřemýšlel. Když jsem ty šaty viděl příště, byly na cáry, jako by je dostala horda molů. Měl jsem kapku, která se mi převalila přes zadní stranu ruky a taky jsem o tom moc nepřemýšlel, to se změnilo v nemocnou jizvu... H2So4 je pěkně hnusná... všechno ostatní jen tak trochu pálí a dlouho dráždí. Ještě jsem nezkoušel vyrábět plyn s HCl+CaCl2... snad příště.

Takže minulý týden jsem udělal krabičku SU-24 (10*240mg) [všiml jsem si divných věcí, ještě to upřesním] ... místo naptha/toluenu jsem improvizoval ředidlo na barvy... všechno bylo košer až do chvíle, kdy přišel čas na propláchnutí klikovky acetonem (studeným, suchým, samozřejmě.) Aceton mi rozpustil celou klikovku... a já byl úplně v koncích, protože jsem to nečekal. Naštěstí jsem ho vymyl do čisté misky, aby se odpařil a zjistil, co z něj zbylo, a to jsme právě udělali... Nakonec jsem měl strašně malou výtěžnost 0,4 krystalického ledu - ale byl to nejlepší led, jaký jsem kdy kouřil, ruku na srdce. (Jsem zvyklý na mexi-racemic)

Včera jsem začal krabičku wal-phed (walgreens brand generic sudafed) 96*30mg=2,88g PSE - "red hots". Rozhodl jsem se pro tyto pilulky, protože mi poskytly první úspěch, ale tyto, SU-24 a walphed 12 (20*120mg = 2,4g PSE) mi fungují, nebo alespoň dělají sníh při zplynování, což nemusí nic znamenat, ale vím, že při odběru došlo k úspěšné redukci na pervitin.
Každopádně jsem tuhle sračku zplynoval, všechno vyšlo v pořádku, ale všiml jsem si, že tentokrát, stejně jako když jsem dělal SU-24, se VŠECHNY kliky rozpustily po propláchnutí acetonem. Tak jsem to nechal uschnout a sebral a odebral odtud vzorky. Hrozné. Příšerná chuť, žádná aktivita. Tak jsem teď šel xtalizovat s %99 IPA (suchou) a skončil jsem s podobným produktem jako s acetonem, červenohnědá/růžová špinavá barva, divný zápach rozpouštědla, příšerná chuť, z nějakého důvodu velmi kyselá, hlavně... žádná psychoaktivita. V tuhle chvíli jsem docela podrážděný...

Tak jsem se vrátil k rýsovacímu prknu... Rozhodl jsem se, že udělám A/B, ať už je můj "produkt" cokoliv. Také jsem vzal staré palivo, zplynoval ho, nic se nesráželo. Tak jsem ho hodil zpátky do reakční kaše. Všechno jsem to hodil do mlýnku na kávu spolu s palivem a ujistil se, že je to skvěle rozemleté/smíchané. Poté jsem tuto směs umístil na plotýnku na nízký/střední výkon asi na hodinu, přičemž jsem ji sem tam promíchal. Do filtrované/sušené palivové směsi jsem přidal základ toho, co byl můj "produkt". Celou tu kaši jsem znovu zplynoval, tentokrát vypadala sraženina mnohem slibněji. Tak jsem to přefiltroval, nic nezůstalo ...přestože jsem viděl pevné látky. Na vnitřní straně zplyňovací nádoby byla také sraženina, kterou jsem sebral acetonovým výplachem. Takže pracuji opět s acetonovým oplachem "rozpuštěné kliky?". Rozhodl jsem se, že do směsi přihodím trochu %99 IPA a prostě to všechno najednou xtalzuji. Takže mi to teď leží na misce a čeká na zaschnutí. Dám vědět, jak to dopadlo...

Nějaké názory na tuhle situaci?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Omlouváme se za pozdní reakci...
Jak to tedy dopadlo? No.... asi tak na hovno jako poprvé. Proč? Nejsem si úplně jistý. Použil jsem generický wal-phed 96*30mg "red hots", se kterým jsem měl úspěch už dříve. Rozdíl byl tentokrát v tom, že je léto místo zimy a neextrahoval jsem předtím pilulky metanolem. Rozhodl jsem se je prostě rozdrtit a hodit do karavanu. Acetonový výplach mi rozpustil celou kliku, stejně jako u SU-24, ale když jsem to odpařil, zbylo mi svinstvo. U SU-24s jsem skončil s trochou nějakého bombového ledu. Tentokrát však nic, takže nevím, co se pokazilo.

Jak vidíte, snaha vytočit to do solidní pracovní metody mě poněkud zmátla a frustrovala. I když se mi líbí umělecká a improvizační svoboda a pohotovost/dostupnost této metody... Začínám se přiklánět k názoru ostatních: "Prostě to dělejte správně metodou RP/I2." ...Méně hádání. Méně proměnných. Méně věcí, které se mohou pokazit. Určitě méně nebezpečné a přívětivější pro nováčky.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
@SauceySockss Ano, žluté lahvičky HEET jsou ty, které chcete. Obsahují převážně metanol (s trochou cyklohexenu nebo tak nějak.) Metanol je to, co chcete použít k čištění/extrakci pilulek, zdá se, že je to pro ně univerzální rozpouštědlo a podle mých zkušeností vždycky fungovalo. Samozřejmě chcete metanol vysušit pomocí Mg2SO4 nebo jiného desikantu. Destilace je vždy nejlepší volbou.

Pokud jde o zdroj toluenu. Čistič karburátorů a sytiče značky Gumout je jednou z lepších možností, které jsem našel. Obsahuje: toluen, aceton a oxid uhličitý. Takže v podstatě stačí vše nastříkat nebo vyprázdnit do nádoby a několikrát promýt vodou. Slaná voda/slaný roztok pomáhá rozbít případnou emulzi. Opět platí, že pokud můžete, je nejlepší volbou destilace.

@Frit Buchner Možná jsem ti to už zmínil, pokud ano, omlouvám se. Našel jsem dusičnan amonný a vodní instantní studené obklady - ty správné! - z CVS, a pouze z CVS. Nemají je vždy a ne na všech místech, ale kontrolujte to a možná budete mít štěstí. Jsou to "instantní chladicí obaly" značky CVS. Beru je všechny, kdykoli je někde vidím. Za poslední rok jsem narazila snad jen na 3/4 krabice na několika různých místech v mém okrese. Takže... jsou stále k dispozici... jen musíte hledat a kontrolovat... a zkoušet různá místa...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Páni, pěkné čtení. Zdokumentoval jste spoustu dobrých výzkumů. Důvod, proč všechno, co děláte v acetonu, chutná jako hovno, je denotonium benzoát bitrex. Je to standardin acetonu nyní destilovat nebo platit velké peníze.
Ty známýprávě o tom napsal v analytické kolik věcí jsem vydestiloval ze "100% acetonu".

Last edited:

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Jo, to jsem viděl - to byla spousta sraček, které zbyly po "100% acetonu" ... víte? To mě nutí dvakrát se zamyslet nad spoustou věcí, které jsem asi považoval za samozřejmé. Za předpokladu, že některé z těch věcí jsou víceméně v pořádku s nějakým sušením nebo tak...

Myslím, že mezi tímhle a jak jsem řekl, létem a zimou, vím, proč mi pořád mizí všechny kliky. Roční období zmiňuji kvůli rozdílu teplot, samozřejmě i vlhkosti tady. Ještě jsem zapomněl dodat, že mezi jednotlivými kroky, kdy jsem měl první úspěch, byl nějaký čas navíc. Břízu jsem dělal v láhvi a filtroval a sušil, respektive nechal sedět a sušit s epsomskou solí v nádobě s reakčním palivem, místo abych se dostal rovnou k plynu. Myslím, že jsem také použil jiný aceton - byla to značka s čistotou %99, která se sušila a chladila delší dobu, než na jakou mám obvykle trpělivost. V podstatě jsem si vše k plynování, filtrování a mytí přinesl v batohu ke kamarádovi, abych to mohl udělat před ním. V podstatě jsem všechno dělal na prahu jeho zadních dveří - takže napůl venku. Takže si nejsem příliš jistý, co je v této situaci proměnnou - teplota, čas nebo značka?

Pamatuju si, že když jsem tankoval, tak to palivo nebylo bílé a zakalené, jako to vidím vždycky teď. Byly tam mnohem větší sraženiny, které klesaly ke dnu. Ty se hned odfiltrovaly, žádný problém. Potom jsem to promyl acetonem a jen tolik se toho opláchlo. Takže jsem byl docela nadšený, když jsem poprvé viděl tyto výsledky, protože jsem věděl, že to je to, co jsem hledal. Jediný důvod, proč se mi nedávno podařilo sjet, byl ten, že jsem se poučil z předchozího a propláchl jsem do čisté misky, abych se odpařil a zjistil, co tam zůstalo - a to bylo tentokrát shodou okolností všechno. To bylo se značkovými SU-24 a s použitím ředidla na barvy s trochou éteru jako paliva k tomu.

Z mého posledního neúspěchu s wal-phed redhoty jsem spíše zklamaný a frustrovaný. Hlavně proto, že jsem se snažil zopakovat to, co jsem udělal při úspěšném pokusu, vlastně s výjimkou extrakce pilulek jako první, a protože jsem naprosto selhal. Taky proto, že šmoulové, které mám, mě dostávají suzy, samozřejmě se chtějí taky sjet, a já bych neměl problém, kdybych dostával solidní gram nebo dva rovnou d-ice. Takže když z toho nic nemám, myslí si, že jsem chamtivý nebo co, a už tam nechtějí chodit, i když stejně všechno platím. Takže.. jak jsem říkal, asi se v budoucnu přikloním k RP/I2 kuchařkám v naději, že budu mít míň prostoru na vyjebávání, taky asi nějakou bylinu ma huang jako zdroj EP/PSE, pokud se mi podaří sehnat poctivé množství něčeho použitelného.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Zapomněl jsem se zmínit. V supermarketu jsem našel výrobek s názvem Alum. Je to síran hlinito-amonný. Nevíme, jestli bude fungovat pro naše účely SnB, nebo jestli ho můžeme nějak získat pro naše účely? Pokud ano, jak?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Myslím, že síran hlinito-amonný to č. Neměli byste se vzdávat, při každém pokusu se učíte uspět nebo neuspět. Je jasné, že to chcete dělat a je to cenné a ztracené umění. Myslím, že by to byl nářez, kdybychom mohli šulit skvělý fet v popové lahvi. Viděl jsem pár věcí, které by se daly zlepšit. Pokud si přečteš vědeckou chemii, tak se kupují akryláty a chemikálie v reagenční kvalitě a destilují se, takže většinou asi. Určitě pro shake and bake protože bys to nemusel čistit budu si to muset přečíst ještě jednou je toho hodně.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Tedy, nejsem ženatý za metodu protřepat a upéct. Jen ji prozatím považuji za praktickou. Pracuji s tím, co je kolem mě k dispozici. Nebudu schopen zásobovat potřebu amoniaku neomezeně dlouhou dobu, zejména prozatím. Takže dříve nebo později nebudu mít jinou možnost než cestu HI, zásobuji se zápalkovými knihami a lahvemi I2. Ještě mi chybí nějaké vybavení a dobrý zdroj EP/PSE.

Upřímně řečeno jsem se v tom vrtal až příliš dlouho. Konečně jsem se dostal do bodu, kdy už mám dost a jsem unavený z toho, jak se se všemi a se vším potýkám, a nic se nezmění ani nezlepší, dokud se neodtrhnu a nebudu si chvíli dělat vlastní věci. Takže si dávám malou pauzu a vracím se s pomstou. Loni jsem se chtěl připravit na to, že letos nastoupím, ale nakonec jsem to posral, protože jsem uvěřil všem těm sladkým řečem, co mi všichni říkají. Příliš mnoho lidí tady bere laskavost za slabost a ještě nějaké další sračky, lidi se serou do mých peněz, a tak dále a tak dále. Už toho mám dost. Myslí si, že je potřebuju... jako bych na nich byl závislý, co potřebuju udělat, nebo tak něco, zjistí, že se mi bude dařit, když budu ponechán sám sobě. No... ujede jim autobus, to je všechno. Smutný příběh, co? Každopádně se omlouvám za to žvanění...

Úspěch nebo neúspěch, naučil jsem se hodně o mnoha různých aspektech několika různých věcí, samozřejmě, znalosti a zkušenosti přetečou do nových pohárů. Není to tak, že bych "házel ručník do ringu" - stále budu pracovat na tom, abych to vytočil bokem, i kdyby jen pro potomstvo a možná abych se zapsal jako nejnovější a největší SnB'er na ploché zemi. Jen už opravdu potřebuju přestat blbnout, dosáhnout několika dobrých úspěchů a mít nějaký produkt, kterého se budu moci zbavit. Už si nemůžu dovolit nedostávat žádné výnosy... Nedostatek peněz se konečně dostává do bodu, kdy, jak říkám, jsem naštvaný. Už několikrát jsem měl všechny peníze, které jsem potřeboval investovat, ale když je dostanu za 20-40 dolarů najednou, nemůžu je udržet. Takže tady ten spravedlivý hněv, správně aplikovaný, může být použit ve prospěch mě - pomůže mi přehodnotit mou současnou situaci a to, kdo jsou moji přátelé opravdu ...

Myslím, že spousta těchto volně prodejných výrobků v sobě skrývá více překvapení, než jsme předpokládali, očekávali nebo dokonce..., byli vedeni k tomu, abychom věřili. "100% aceton" ... Jo... jdi do prdele... všechno, co na té fotce zůstalo, bylo na hovno? - Zbytky z destilace acetonu? To vypadalo jako skoro 1/5 obsahu. Páni...