Od společnosti Glitchy jsem obdržel 2 gramy 4-MMC. Moc vám děkuji, to bylo od vás opravdu skvělé.
Přehled o přepravě:
Balíček byl z Německa do USA odeslán prostřednictvím USPS, což jsem nevěděl, dokud jsem nedostal sledovací číslo.
Tentokrát mi to nevadí, protože se jedná o malé množství a i poštovné bylo u tohoto vzorku zdarma (Ještě jednou díky).
U dovozu/vývozu si myslím, že je důležité, aby zákazník věděl, odkud zboží pochází, protože při dovozu podléhá možné a statisticky pravděpodobné prohlídce.
USA do USA s USPS dává vrstvu bezcenného zabezpečení, protože pokud "oni" budou chtít prohledat váš balík zaslaný USPS, tak to udělají, a to rychle!
Jen se díky tomu cítím méně paranoidní, pokud jde o zabavení zásilky z USA do USA. Dává to smysl?
Dává to velký smysl. Jen teď píšu z hlavy o základech přepravy, aby se znalosti dostaly k uživatelům.
Zpět k tématu!
Přehled obalů:
Normálně bych se o tyto informace takto nepodělil.
Byl to kus papíru přeložený na třetiny s malým zataveným mylarovým sáčkem, přes který jsem cítil vůni okurky 4-MMC ještě předtím, než jsem ji z papíru dostal. Připomnělo mi to rok 2009, ale od té doby urazilo celnictví dlouhou cestu. Takže to bylo znepokojující.
Výrobek: