- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Zdravím vás
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Ahoj, Spiritus, vítej... klidně se představ na ...., abychom mohli začít budovat strukturu témat, která zde budeme začínat.
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Modafen nebo nurofen nebo paralen grip ten zelený obsahuje pseudoefedrin dělal jsem to nejjednodušší způsob, alespoň pro mě, je "straight to E" google to zadejte "straight to E erowid" a klikni na první odkaz potřebuješ technický benzín aceton toluen všechno je k dostání v barvě existuje metoda kde musíš použít kyselinu chlorovodíkovou aby jsi dosáhl neutrálního PH ve vodní vrstvě je to složité protože můžeš přetisknout PH a pak přidat hydroxid sodný a je to průser ale straight to E je jednodušší všechno to spojíš a odpaříš ale pozor při odpařování je to velmi hořlavé. latky by se měly dělat nejlépe venku na dvoře a odfouknout výpary větrákem já jsem zažil výbuch a velký požár když jsem dělal asi 100g pseudo najednou ve velké janského sklenici měl jsem asi půl litru těchto chemikálií a při nabíhání ručním větrákem se výpary shromažďovaly když jsem k tomu přiložil větrák a zapnul vznikla jiskra a vznítilo se to pak buďte velmi opatrní jednoznačně metoda HCL po kapkách na PH7 je bezpečnější
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Souhlasím s tím, že metoda pseudofosforu je v současné době složitější, protože fosfor již není dostupný jako dříve a jediný způsob, jak získat RP (červený fosfor), je vyškrábat ho z krabiček od zapalovačů, Jód není problém ale sehnat pseudofosfor z lékárny do lékárny myslím nese riziko někdo by si mohl všimnout že chodí do lékárny častěji budoucnost je pervitin z P2P jen nevím jak je to s kvalitou obecně je mi známo že pervitin z P2P je jaksi slabší než pervitin z pseudofosforu
- Reaction score
- 43
D-meth bude vždy jen D-meth bez ohledu na to, jak byl syntetizován. p2p meth produkuje racemický meth 50%L-meth50% D-meth, takže po syntéze musíte izomery rozdělit. Studie zeptejte se na fóru je tam spousta skvělých ochotných lidí, kteří vám vysvětlí návod na správnou cestu. Ať děláte cokoli, pamatujte si, že na SK drogy neprodáváte. Dobrá rada
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Toto byla odpověď, kterou jsem hledal, a přesně to, co jsem potřeboval. Moc děkuji
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Jak to myslíte neprodávejte to svk myslíte prostřednictvím DNM jako poštou?