- Reaction score
- 0
Hledám nejlepší způsob, jak extrahovat střih z Meth. Na tomto skvělém fóru jsem poprvé, takže prosím omluvte případné nesprávné slovní spojení. V současné době pro mě není reálné vyrábět vlastní produkt, takže jsem nucen sehnat, co se dá. Mám prostředky na nákup, ale produkt není kvality A. Nejprve jsem měl podezření, že řez je MSN, ale věřím, že mám co do činění s jinými látkami. Mým hlavním cílem je mít kvalitní výrobek. Hledal jsem a zkoumal a kromě mytí acetonem a dokonce i použití konvektomatu k odstranění zmíněných nečistot opravdu nefungují. Umyl jsem 5 oz a ztratil jsem značnou část produktu; zůstaly mi 2 oz. Věřím, že i po umytí je řez tak hluboko v uvedeném produktu, že se zdá nemožné ho zcela odstranit. Přesto byl výrobek slabý, způsobuje bolesti hlavy a kloubů. Zní to jako MSN ano, ale opravdu věřím, že je to řez s něčím jiným. Nějaké nápady, co by to mohlo být a jak odstranit. Nové triky nebo nápady by byly skvělé. Koupil jsem produkt prostřednictvím několika různých zdrojů, ale všechny se zdají být kontaminovány. Jsem zde omezen a ocenil bych jakoukoli radu. Rád bych vyráběl svůj vlastní výrobek, ale prostě nevěřím, že mohu dosáhnout všech potřebných položek k dokončení tohoto mého snu právě teď. Takže mi nezbývá než vymyslet tento plán, abych z toho, co je k dispozici, udělal to nejlepší, co mohu. Za každou radu budu velmi vděčný.
Děkuji
Děkuji