Jak mají prodejci používat vaše stránky?

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Takže by mi zaplatili a já bych pro ně příspěvek vytvořil?

Mám jim platit za to, že mají účet na mých stránkách, nebo jim mám nechat účet zdarma a pak jim účtovat malý poplatek, když od nich někdo nakoupí?

Udělal bych to jako jednorázový poplatek nebo jako měsíční poplatek ( za zakoupení účtu ).

Vím, že to jsou asi všechno základní znalosti, ale nikdy předtím jsem to nedělal.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Každá firma má své problémy, a pokud máte řešení některého z nich, stanete se žádanými.
V obchodě s léčivy se vyskytují problémy:
- Techniky syntézy
- Získávání činidel
- Distribuce.

Jsme odhodláni všechny tři problémy vyřešit, brzy budeme schopni tyto problémy vyřešit téměř bez prodlení.
Pokud je vaším cílem pouze vydělat peníze a kopírujete cizí modely, vaše šance na úspěch bývají minimální.

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Odpověděl jsem správně. Rozumím, čeho se vaše otázky týkají, chcete si založit online obchod s léky, abyste vydělali peníze. Vaše touha po tom je motivována pouze představou, že obchod s drogami je sám o sobě výnosný. To je mylná představa. Jak uvedl jeden z našich uživatelů, je to drahý koníček.
Doporučuji vám, abyste se sami snažili naučit základy, pak pochopíte, co jsem měl na mysli v příspěvku výše.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
mé otázky se týkaly jen toho, jak bych měl nechat prodejce používat mé stránky a jaká by byla nejlepší možnost pro získání peněz, nechtěl jsem, aby to vyznělo, že mě zajímají jen peníze, mohu se z toho naučit spoustu věcí, pokud to udělám správně.

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
@GrumpyPenis odpověděl na vaši otázku, ano.
Kategorie "Distribuce" je o obchodování s vaším produktem, a my vám nemůžeme dát mapu nebo něco podobného, musíte si to nastudovat a udělat si vlastní, lidé nebudou ukazovat svůj postup na fóru, myslím tím originální a bezpečnou možnost.

Vždy můžete použít důvěryhodné trhy a vytvořit si účet, btw, doporučuji to udělat stejně jako test, a přečíst si týmy.
goodlucky