- Reaction score
- 18
Rozumím tomu, co máte na mysli. Ve světě léčiv nejsem nováčkem. Jsem nováček ve světě sytentických léčiv. Ale ne v jejich prodeji.
Jsem samozřejmě velmi obezřetný. Očekávám totéž od ostatních. Ale při správném kontaktu je možné mnohé. Určitě nebude marná snaha toho člověka.
Máte pro mě nějaké tipy?
Mám prostě otevřít vlákna pro informace od A do Z? Už jsem tady viděl video z tvorby SPEED. Je to pěkné pro poznání. Spíš hledám zkušenosti s nějakým větším vybavením. Samozřejmě chci začít i s menším. ale záměr mluví za vše. Zajímá mě pouze MDMA/Ecstasy a SPEED.
Díky za komentáře.
Jsem samozřejmě velmi obezřetný. Očekávám totéž od ostatních. Ale při správném kontaktu je možné mnohé. Určitě nebude marná snaha toho člověka.
Máte pro mě nějaké tipy?
Mám prostě otevřít vlákna pro informace od A do Z? Už jsem tady viděl video z tvorby SPEED. Je to pěkné pro poznání. Spíš hledám zkušenosti s nějakým větším vybavením. Samozřejmě chci začít i s menším. ale záměr mluví za vše. Zajímá mě pouze MDMA/Ecstasy a SPEED.
Díky za komentáře.
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 45
Pokud chcete postupovat ve velkém měřítku, například a-olej z apaanu, a chcete převést 1000 kg apaanu za jeden týden, potřebujete:
2 x 1200kg nádobu s míchadlem
2 x parní destilační soupravu o objemu 200 l
1000 kg apaanu
1250L fosforu
1000L formamidu
350L kyseliny mravenčí
500kg kaustické sody
Myslím, že potřebujete kolem 200k možná i o něco více. Dobré místo ji v Holandsku stojí kolem 7500/10000 euro týdně. A zisky z a-olejí jsou nyní velmi nízké. Cena a-oleje se nyní pohybuje kolem 525-600 eur za litr.
Pokud potřebujete více informací o čemkoli, napište mi, jsem také z Nizozemska.
2 x 1200kg nádobu s míchadlem
2 x parní destilační soupravu o objemu 200 l
1000 kg apaanu
1250L fosforu
1000L formamidu
350L kyseliny mravenčí
500kg kaustické sody
Myslím, že potřebujete kolem 200k možná i o něco více. Dobré místo ji v Holandsku stojí kolem 7500/10000 euro týdně. A zisky z a-olejí jsou nyní velmi nízké. Cena a-oleje se nyní pohybuje kolem 525-600 eur za litr.
Pokud potřebujete více informací o čemkoli, napište mi, jsem také z Nizozemska.
- Reaction score
- 4
Prosím DM v soukromí potřebují pomoc s MDMA a jsou ochotni přispět na vzdělávání, pokud to bude užitečné.