- Reaction score
- 17
8 g NaBH4 bylo suspendováno ve studeném DCM, po kapkách bylo přidáno 40 ml ledové kyseliny octové a roztok se nechal míchat, dokud se nezastavil veškerý vývin vodíku.
V dalším rbf bylo v DCM rozpuštěno 10 g 5-methoxytryptaminu. Do rbf bylo přidáno 8 ml triethylaminu, 21,2 g formaldehyd-bisulfitového aduktu a síta 4A.
Rbf se nechal míchat 10-15 minut, aby se reaktanty zkondenzovaly, a poté se po kapkách přidal triacetoxyborohydrid sodný, který byl připraven dříve.
To se nechalo míchat zhruba 24 hodin. Reakce byla uhašena po kapkách přidaným 15% roztokem KOH a jednoduchou aminovou úpravou byl získán produkt, který bez problémů vykrystalizoval. Použitím triacetoxyborohydridu sodného jsem vždy získal více než 90 %.
V dalším rbf bylo v DCM rozpuštěno 10 g 5-methoxytryptaminu. Do rbf bylo přidáno 8 ml triethylaminu, 21,2 g formaldehyd-bisulfitového aduktu a síta 4A.
Rbf se nechal míchat 10-15 minut, aby se reaktanty zkondenzovaly, a poté se po kapkách přidal triacetoxyborohydrid sodný, který byl připraven dříve.
To se nechalo míchat zhruba 24 hodin. Reakce byla uhašena po kapkách přidaným 15% roztokem KOH a jednoduchou aminovou úpravou byl získán produkt, který bez problémů vykrystalizoval. Použitím triacetoxyborohydridu sodného jsem vždy získal více než 90 %.
↑View previous replies…
Chcete říci, že surovinou pro reakci by měl být 5-methoxytryptamin místo tryptaminu?
- Reaction score
- 161
Ne, že ne! Přečtěte si můj další komentář to je naprostá blbost! Místo toho si vyrobíte 5-MeO-DMT, který vás odrovná tak 50× více než N,N-DMT(alias DMT).
- Reaction score
- 161
Jste si vědomi toho, že tímto způsobem se získává 5-MeO-DMT, nikoli DMT, že?
Pochybuji, že jste tento postup skutečně sám vyzkoušel, jak tvrdíte. NENÍ KURVA možné, abyste místo toho omylem vyrobil 5-MeO-DMT a nevšiml si toho.
No tak, chlape. Na DMT potřebuješ tryptamin. Pro 5-MeO-DMT použiješ 5-Methoxytryptamin, konkrétně kvůli methoxy skupině v 5-MeO-DMT...
Pochybuji, že jste tento postup skutečně sám vyzkoušel, jak tvrdíte. NENÍ KURVA možné, abyste místo toho omylem vyrobil 5-MeO-DMT a nevšiml si toho.
No tak, chlape. Na DMT potřebuješ tryptamin. Pro 5-MeO-DMT použiješ 5-Methoxytryptamin, konkrétně kvůli methoxy skupině v 5-MeO-DMT...
Brácho , uklidni se, vůbec netušíš, co mám na mysli, když se tě ptám, že to znamená "tato metoda pracuje s 5-Methoxytryptaminem místo tryptaminu, že?" Stejně tak Hamilton ve videu říkal, že používá tryptamin, ale já jsem viděl, že roztok neměl barvu trytaminu, a zkoušel jsem tento postup a nefungoval, a ty jsi zmínil stejný postup s 5-Methoxytryptaminem." Teď už je to jasné? mám ti to dokázat ?!!Nechovej se podezřele, když nic nevíš.