- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Dobře, udělal jsem teď hodně výdejů a mohu říct, že pokud zahřejete kokain nad 70 °C, rozbijete ho. Ale pokud zůstanete pod 60 °C, můžete rychlost sušení značně urychlit. Např. acetonové mytí zvládnu během několika minut. Výsledek se bude dát pohodlně konzumovat. Důležité je, že musíte dát ještě acetonem navlhčený konkain z vysušeného filtru do lamače na topnou desku. Pokračujte ve směrování a drcení krystalu, aby se na kádinku nic nepřichytilo.
Zkoušel jsem ethanolové praní při 70 °C a dostal jsem téměř neaktivní prášek. Takže dvě teorie. Vypadá to, že kokain a ethanol spolu při teplotách nad 70 °C reagují a vytvářejí něco nepříjemného nebo se část hcl rozbije. Nevíte někdo proč ? Mohl by se můj produkt řezat cukrem?
Zkoušel jsem ethanolové praní při 70 °C a dostal jsem téměř neaktivní prášek. Takže dvě teorie. Vypadá to, že kokain a ethanol spolu při teplotách nad 70 °C reagují a vytvářejí něco nepříjemného nebo se část hcl rozbije. Nevíte někdo proč ? Mohl by se můj produkt řezat cukrem?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Pokud chcete urychlit sušení, použijte vakuum. Váš kokain bude stoprocentně bezpečný a zdravý =) Etanol a aceton velmi dobře rozpouštějí hydrochlorid kokainu.
Nejsou to však. Vyplavíte si čistý kokain HCl a na filtru vám zůstanou nějaké nečistoty, řekl bych.
Nejsou to však. Vyplavíte si čistý kokain HCl a na filtru vám zůstanou nějaké nečistoty, řekl bych.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
Místo zahřívání c na desce zahřejte desku t na 70, vyndejte ji , nespěchejte strčte si epizodu breakin bbad , možná si oholíte hlavu necháte si narůst vousy a pak strčíte koks na horkou desku