- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
350, zkuste 400 gramů, uvidíte, jak se zahřeje, gramů na 10 l. Vzpomínám si, že jsem musel naplnit sáček s hliníkovou fólií asi ze 2/3 byl bílý kbelík 25L/30L s víkem. To bylo přece jenom hodně fólie, stačí méně, ale musíte si ověřit, jakmíň jsem zapomněl gramů. na 200L sud, můžete použít i 100 to nepůjde nahoru.
Pokud chcete zachytit metylaminové výpary, probublejte v kanystru HCL a pak ve vodě.
Z 10L se stalo 12L s ph 12 s BMK (volná báze meth).
Reakce se zblázní jen když použijete alu ze supermarketu, sežeňte si alu ze sisha obchodů z lab shopů, která je TĚŽŠÍ.
Psst vyměňte rtuť za galium, snadno se obnovuje a můžete všechny sloučeniny vydestilovat a znovu použít, navíc není toxická a velmi snadno se reaktivuje pomocí HCL 37 a rekrystalizace.
Pokud chcete zachytit metylaminové výpary, probublejte v kanystru HCL a pak ve vodě.
Z 10L se stalo 12L s ph 12 s BMK (volná báze meth).
Reakce se zblázní jen když použijete alu ze supermarketu, sežeňte si alu ze sisha obchodů z lab shopů, která je TĚŽŠÍ.
Psst vyměňte rtuť za galium, snadno se obnovuje a můžete všechny sloučeniny vydestilovat a znovu použít, navíc není toxická a velmi snadno se reaktivuje pomocí HCL 37 a rekrystalizace.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 32
- By googie
Připravujete gallium na chlorid, nebo lze použít dusičnan? Viděl jsem několik článků ga/al redukce. Zkoušel to někdo? Bylo by skvělé nemuset se zabývat tak toxickými výpary a následnou likvidací odpadu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Nechte gallium reagovat s HCL (ve vodném roztoku). Zmizení galia znamená, že se přemění na chlorid.
A pak ho zmrazte třeba acetonem na případné nečistoty nebo ho vyvařte nasucho.
A pak ho zmrazte třeba acetonem na případné nečistoty nebo ho vyvařte nasucho.