Když nizozemská policie loni provedla razii na jedné bárce, našla tam víc než jen důmyslnou laboratoř na výrobu pervitinu, která se při kontrole začala potápět.
Je to vtipné, protože to vypadá jako vtip. Krystalický pervitin byl vynalezen v roce 1919 v Japonsku. Při vší úctě, Mexičané v té době používali marihuanu a opium. Kdybyste si přečetl svůj článek, věděl byste, že jde o pašování za pomoci mx kartelů. Tohle zvládne každý student chemie, na výrobu nějakého pervitinu z efedrinu není potřeba raketový vědec.
Poslouchej, vidím, že máš problém číst dobře. neřekl jsem, kdy najdou pervitin, ale kdy je tato metoda slavná s odděleným izomerem d a nic o pervitinu z efedrinu. Kopírujete knihu a tam je jak vyrobit racemický meth z P2P. tenhle člověk říká o d-methu a já říkám ano slavný v Nl. dokončit
Můžete prosím změnit tón konverzace? Nechci vás urážet. Neříkám zde nic o vašem stylu psaní. Kdybyste psal srozumitelněji a vysvětlil, co máte na mysli, místo toho, abyste dával najevo svou nenávist, lépe bychom si rozuměli.
To jste ale neudělal.
To není pravda.
Mám teď dávku žlutých páchnoucích krystalů, mohu je namočit do toluenu místo do éteru?
Také pokud jde o éter, mohu vědět, o jaký éter se přesně jedná? Je to ropný éter?
V pořádku, díky! Ještě jsem v tom úplně nový! V případě, že bych nebyl schopen sehnat diethylether, jakou další chemickou látku byste doporučil použít?
Děkuji vám za trpělivost s mými dotazy!
Nemyslíte tím, že #1 bude vyrábět Racemic (D & L)?
Zdá se, že návod na tvorbu xtalu v tomto zápise je založen na racemic. Je to v rozporu s jinými write upy. Bude zajímavé sledovat výsledky v průběhu času.