Metamfetamin z efedrinu pomocí jódu a červeného P

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Velmi podrobné vysvětlení, chemik, nyní mám 57% kyselinu jodovou, červený fosfor, jód, pseudoefedrin hydrochlorid a destilovanou vodu. Můžete mi sdělit poměr přidávání, teplotu a čas refluxu?

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Nerozumím, proč právě tímto způsobem, jen se ptám, protože lepší způsob pro mě bude vždy E+P+H3PO4 85%<+... a zahřátí na 110C a začít postupně snižovat I podle množství E v reakci, v podstatě když jsem reakci přefiltroval do nádoby s toluenem nebo xylenem a přidal směs NaOh s vodou tak jsem měl tu samou čistou volnou bázi co jsem mohl přefiltrovat ze suchého NaOh co dokonale absorboval všechny nečistoty po 2-3x přidání směsi HCl 32%<+ s vodou na každé protřepání a oddělit menší část, takže takhle můžu udělat krásnější produkt bez rekrystalizace, ale lidi, já nechci vypadat jako nejlepší chytrý chlap na světě, jen jsem se zeptal, proč je to tak složité, protože jsem nikdy nezkusil jinou metodu, kterou znám. 🙃 mír 🤘

fruithuntr

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Takže ani nepotřebujeme refluxní kondenzátor a můžeme to vařit jen 1 a půl hodiny, ne 24 hodin? proč je video nahoře, když jsou časy vaření špatně a hes není refluxní? bude to vůbec fungovat? proč sem dávat nepravdivé informace, můžeme si sehnat lepší metodu, kterou ten chlapík ve videu používá , jak můžeme udělat reakci s refluxem pro malé várky s použitím otp produktů nebo jak říká ethis video, že reflux ani nepotřebujeme, jsem velmi zmatený, proč admin dovolí takové mizerné video použít na těchto stránkách

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Máte hodně kritiky se spoustou otázek ! Pokud se vám to podaří lépe? Podívejme se na vaše video!

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
hej kámo promiň jen si o mě nemyslíš není to špatné jsem opravdu přátelský člověk a zvědavý ale chci vědět proč tak složité a delší a proč se používá tolik jódu a pracuje s kyselinou hypofosforečnou, chci být nějaké moje video jen pro názory od ostatních lidí s tímto koníčkem ale jsem paranoidní psát do éteru 😶‍🌫️ mír 🤘

bigclit

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Může mi někdo dát odkaz na metodu one pot, kde mohu získat všechny materiály osobně. Idc, pokud skončím jen s nějakým špinavým metamfetaminem, jen hledám projekt, zatímco manželka je na víkend mimo město.

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Duuuude prosím vás nedělejte to, opravdu existuje mnoho lepších metod, co se můžete naučit sami, jen při vší úctě k vaření 🫠

Amin. M

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nemám přístup k žádné formě efedrinu, jaká je jeho alternativa? Znáte jinou metodu, dejte mi prosím vědět

Jeffrey B.

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Můžete je syntetizovat, extrahovat z rostlin nebo koupit ve formě volně prodejných léků/léků na předpis, podle toho, kde žijete.

Amin. M

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vyzkoušel jsem všechny metody Ne z léku, ne z rostliny Nemám přístup k žádnému typu efedrinu

calmcatfather

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
5
Zde se uvádí racemický nebo syntetický efedrin. Můžeme místo toho použít Psodoefedrin?

iceberg

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Může někdo odpovědět na tuto otázku?

calmcatfather

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
5
Co jsem zkoumal, myslím, že pro tuto reakci úspěšně funguje efedrin nebo pseudoefedrin ve formě hydrochloridové soli. Stále se mi však nepodařilo najít definitivní informace.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Dobrý den, pane profesore.
Děkuji vám.

Mám dotaz.

Proč je ve formě prášku a ne ve formě krystalů?

Jaká je čistota hotového výrobku?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Dobrý den, protože se jedná o racemický metamfetamin.
Jeho čistota nebyla odhadnuta analytickou laboratoří.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Děkujeme vám, pane.
Jsou video metody a moskevské cesty stejné?

Last edited:

Raz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
DCM / dichlormethan / methylenchlorid (totéž), reaguje se sekundárními aminy za vzniku stejného množství chlormethylchloridů a iminiumchloridů. Ty mohou reagovat se zbývajícími aminy, bla bla bla. Rychlost, s jakou se to děje, závisí na aminu, já se prostě vyhýbám použití DCM jako rozpouštědla při práci s jakýmikoliv aminy.

Raz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Jedná se o prášek, protože je třeba jej pouze překrystalizovat. Je to však totéž: pokud je prášek zcela čistý a rekrystalizace se provádí pouze z estetických důvodů (jak vypadá), pak je třeba jej pouze rozpustit a pomalu odpařit. Pomalé odpařování znamená větší krystaly; rychlé odpařování znamená malé krystaly, které mohou vypadat jako prášek. Rekrystalizace se obvykle vynechává a jen se předpokládá, že bude provedena, pokud ji osoba chce provést, protože to může být velmi individuální finální krok.

Pokud se rekrystalizace provádí za účelem čištění, pak by se po rozpuštění měla za tepla filtrovat a následovat pomalé odpařování a obvykle všechny molekuly raději tvoří svou mřížku s podobnými molekulami. To znamená, že cokoli, co se snaží odstranit, bude na vnější straně krystalu místo uvnitř něj.

222mario

Don't buy from me
New Member
Language
🇨🇿
Reaction score
0
Jsem tu úplně nová , mohl by mi někdo pomoci s výrobou ?

iceberg

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Kolik ml má mít skleněný balónek a jak má vypadat zpětný chladič? Můžete prosím odpovědět?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
O jakém balónu mluvíte? Standardní Allihnův zpětný kondenzátor, střední velikost.

iceberg

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
V seznamu se nachází NH4Cl a H2SO4. Kde přesně se používají při syntéze? Děkuji za odpověď.