- Reaction score
- 4
Moderní, vysoce výtěžná syntéza MDMA s využitím dostupných levných výchozích materiálů. Odvozeno zkušeným tajným chemikem, sepsáno noobem.
Jelikož jsem tuto syntézu nezkoušel a jsem dost nezkušený, rád bych znal vaše názory. Dejte tomu šanci a vyzkoušejte to:
(Já jsem na tento postup nepřišel, neberu si zásluhy ani odpovědnost).
Tato syntéza byla odvozena z podcastu Hamiltona Morrise v epizodě "studium chemie ve vězení".
Pokud Hamiltonovu práci neznáte, nemohu než doporučit.
Jak říká název, tajný chemik, s nímž byl rozhovor veden, strávil více než deset let ve vězení, kde studoval a zdokonaloval svou syntézu MDMA, 2C-B a meskalinu. Po propuštění z vězení své metody s velkým úspěchem testoval.
Jednalo se o volně plynoucí rozhovor, takže nezmínil všechny podrobnosti, ale tohle jsem dal dohromady.
Syntéza:
Výchozí materiál je helion: levný, dostupný a nehlídaný.
Přehled: (Hoffman) -> MDMA.
1): Oxidace za vzniku karb. kyseliny
(helional je nereaktivní, typické oxidanty nefungují).
oxidace pomocí dimethoxydixoyranu vyrobeného z oxonu (peroxymonosíran draselný), H2O, aceton
2): Tvorba imidu
za použití močoviny při 160 stupních (75 %)
vedlejší produkt: amoniak a výchozí materiál => regenerace (90% výtěžek)
obtížné bez kyselého katalyzátoru (10 %): HCl příliš silná (50%), dobrá je kyselina fosforečná, 1 kapka/2 g karboxylové kyseliny.
(jedná se zřejmě o patentovanou metodu)
3): Hoffmanovo přeskupení s bělidlem
1: chlorace amidu: jemně, bělidlo je křehké -> nízká teplota, přebytek báze, bělidlo kapat přes 1h.
amid se rozpustí, pokud je dostatečně studený: vznikne sraženina
2: teplota 60st. 4h
Neutralizujte bázi po 1h, izokyanát tvoří imin.
Jsou s tímto postupem nějaké problémy?
Co si myslíte? Prosím, opravte mě, pokud jsem někde udělal nějakou hloupou začátečnickou chybu (velmi pravděpodobné).
Mluvil také o výrobě meskalinu a 2C-B. Můžu je taky napsat, jestli to někoho zajímá.
Jelikož jsem tuto syntézu nezkoušel a jsem dost nezkušený, rád bych znal vaše názory. Dejte tomu šanci a vyzkoušejte to:
(Já jsem na tento postup nepřišel, neberu si zásluhy ani odpovědnost).
Tato syntéza byla odvozena z podcastu Hamiltona Morrise v epizodě "studium chemie ve vězení".
Pokud Hamiltonovu práci neznáte, nemohu než doporučit.
Jak říká název, tajný chemik, s nímž byl rozhovor veden, strávil více než deset let ve vězení, kde studoval a zdokonaloval svou syntézu MDMA, 2C-B a meskalinu. Po propuštění z vězení své metody s velkým úspěchem testoval.
Jednalo se o volně plynoucí rozhovor, takže nezmínil všechny podrobnosti, ale tohle jsem dal dohromady.
Syntéza:
Výchozí materiál je helion: levný, dostupný a nehlídaný.
Přehled: (Hoffman) -> MDMA.
1): Oxidace za vzniku karb. kyseliny
(helional je nereaktivní, typické oxidanty nefungují).
oxidace pomocí dimethoxydixoyranu vyrobeného z oxonu (peroxymonosíran draselný), H2O, aceton
2): Tvorba imidu
za použití močoviny při 160 stupních (75 %)
vedlejší produkt: amoniak a výchozí materiál => regenerace (90% výtěžek)
obtížné bez kyselého katalyzátoru (10 %): HCl příliš silná (50%), dobrá je kyselina fosforečná, 1 kapka/2 g karboxylové kyseliny.
(jedná se zřejmě o patentovanou metodu)
3): Hoffmanovo přeskupení s bělidlem
1: chlorace amidu: jemně, bělidlo je křehké -> nízká teplota, přebytek báze, bělidlo kapat přes 1h.
amid se rozpustí, pokud je dostatečně studený: vznikne sraženina
2: teplota 60st. 4h
Neutralizujte bázi po 1h, izokyanát tvoří imin.
Jsou s tímto postupem nějaké problémy?
Co si myslíte? Prosím, opravte mě, pokud jsem někde udělal nějakou hloupou začátečnickou chybu (velmi pravděpodobné).
Mluvil také o výrobě meskalinu a 2C-B. Můžu je taky napsat, jestli to někoho zajímá.