- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 5
Ahoj lidi, tento Recept jsem použil s kamarádem, ale měli jsme s ním nějaký problém, Šlo nám to dobře až do kroku s methylaminem. Ale při aminování přes methylamin roztok nemění barvu podle návodu(v prvních hodinách trochu zežloutne, pak se nijak rozumně nemění ani 1 den!)
Při prvních pokusech jsme jen dali zpětný kondenzátor, ale četl jsem něco o tom, že korek by byl lepší pro uvěznění methylaminu, tak jsem to zkusil taky, došlo k určitému zlepšení barvy, ale ne ve výsledném výtěžku,
Může to být způsobeno vysokou těkavostí methylaminu? Udržovali jsme teplotu pod 35' C a rozdělili jsme přídavek methylaminu na 3 až 4 dávky po dobu 10 až 12 hodin.
Z tohoto důvodu by se náš konečný produkt dostal sotva na několik gramů.
naše váha byla 25 g propio
A vyrábíme si vlastní HBr pomocí PBr a H2SO4.
Při prvních pokusech jsme jen dali zpětný kondenzátor, ale četl jsem něco o tom, že korek by byl lepší pro uvěznění methylaminu, tak jsem to zkusil taky, došlo k určitému zlepšení barvy, ale ne ve výsledném výtěžku,
Může to být způsobeno vysokou těkavostí methylaminu? Udržovali jsme teplotu pod 35' C a rozdělili jsme přídavek methylaminu na 3 až 4 dávky po dobu 10 až 12 hodin.
Z tohoto důvodu by se náš konečný produkt dostal sotva na několik gramů.
naše váha byla 25 g propio
A vyrábíme si vlastní HBr pomocí PBr a H2SO4.