Jak řekl KurtV,zkoumejte a sbírejte informace, kde se dá. Mám skrytou kameru, která vidí všechny poštovní služby, které tudy projíždějí, a pro místo, kde jsem, máme 6 dní v týdnu stejné doručovatele a každý den jezdí téměř přesně ve stejnou dobu. Seznamte se s tímto typem věcí, pak pokud si všimnete něčeho mimo, mohlo by to být znamení. Používám různé adresy sousedů, ale stále sleduji cokoli divného. Na venkově je to ale jednodušší, když se tudy valí něco nebo někdo neobvyklý. Jednou mi přišel balík o dva dny později kvůli "zpoždění usps" a možná to nic nebylo, ale tu adresu jsem pak pro jistotu spálil. Taky mám jednoho člověka, který přebírá zásilky za určitou cenu, tam posílám všechny větší objednávky. Zbývá jim už jen tolik času, aby mohli žít, takže pokud jde o ně, nemají už moc co ztratit, dokud jim dávám nějaké ty dobroty, zůstávají spokojení, jak jen to jde. Také znám člověka, který pracuje s ups každý rok v listopadu prosinci. Pomáhá rozvážet více řidičům a loni se seznámil s jedním bezva, který pomáhá i teď. Frajer mu dá vědět, když je objednávka a řidič si vyhlídne balíček s tím konkrétním jménem a adresou, naskenuje ho jako doručený a pak ho odveze domů a frajer si ho pak jde vyzvednout. To je jeden z nejlepších způsobů doručování, jaký jsem zatím viděl, protože vás to 100% udrží mimo radar a řidič nemá žádné starosti. Pokud balík obstaví, dozví se o tom, protože je na jeho trase, a balík je odeslán na náhodné jméno a adresu na jeho běžné trase, takže vůbec s nikým nesouvisí. Jen se musíte ujistit, že to váš prodejce posílá s touto konkrétní službou, jinak někoho čeká velké překvapení ve schránce.