Extrakce psilocybinu a psilocinu z hub

Rutherford

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Skvělé vysvětlení! gratuluji, využiji to, až mi brzy vyrostou houby.
Mám dotaz, je nějaký rozdíl mezi extrakcí ledovou kyselinou octovou a extrakcí alkoholem? V mém případě je trochu obtížné získat ledovou kyselinu octovou. předem díky!

autodidact6

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nemám ponětí, o čem mluvíte, kromě extrakce alkoholu ....i nejsem chemik , jsem jen další hipík, který se snaží přijít věcem na kloub. předem děkuji!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Ano, extrakce s GAA předpokládám, že se mění na 4-aco- dmt, alias 4-ho-dmt acetát. Extrakce alkoholem z něj ponechává alkohol (kterým přirozeně je).
Pokud je průměrná dávka psilocinu/psilocybinu ...20 mg, nechápu, jak bys to mohl dostat na kousek čehokoli o velikosti lsd tabulek.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nejsem chemik. Místo toho by mohl vyrábět 4-ho-dimethyltryptamid. Vidím, že jsou zde odkazy na karboxylové kyseliny, které vytvářejí N,n-dimethyltryptamid, a reakce karboxylové kyseliny s aminemvidí amid.

Mr Gonzo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Mám několik otázek týkajících se těchto technik.

Za prvé, při technice převodu kyseliny na zásadu vzniká psilocin. Můj dotaz zní, že houby produkují jak tento, tak psilocybin v plodnicích, pokud by se extrakce prováděla přes A na B, neobsahovalo by to spektrum tryptaminů Inc beatosicin?

Za druhé, zůstávám u technologie A až B. Není syntéza produktivnější, jako je použití Shulkinovy technologie TIHKAL k výrobě sloučeniny vytržené z hub, uznávám, že to vyžaduje více dovedností/schopností. Přesto by výtěžnost byla větší než extrakce a synth bude produkovat pouze vybranou sloučeninu!

Za třetí, to se týká extrakce alkoholu. Jsem si jistý, že mnoho lidí zde bude znát tu blbost "Crystals Of The Gods" alkoholovou extrakci, která tvrdí, že dává krystaly psilocinu!
Jde mi o to, že použití alkoholové tinktury v želé panácích, to je teď třeskutý způsob, jak z této extrakce udělat použitelný produkt. Když jsem se poprvé dostal do mykologie & chemie o stejnou dobu před nějakým časem teď, byl jsem tak otrávený v plýtvání mých drahocenných hub je taková blbost lhaní tech tvrdí, že získat krystalický produkt z.

Přesto díky za návod, generále! Vyjasňuje všechny ty věci jasně a stručně.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nejsem chemik. Místo toho by mohl vyrábět 4-ho-dimethyltryptamid. Vidím, že jsou zde odkazy na karboxylové kyseliny vytvářející N,n- dimethyltryptamid a reakce karboxylové kyseliny s aminemvidí amid. . Napsal jsem to včera a neodeslalo se to.
@Mr Gonzo, předpokládám, že A/B by de'fosporlovala psilocybin a ani baocystin, , pokud to dělá váš žaludek, pak A/B určitě ano. Baocystin není často krát detekován v psilocybinových houbách. Nikdy jsem neslyšel, že by se vyskytoval v cubensisu pro jistotu. P. Baocystis a azurescens ano, ale tito milovníci dřeva na fylogenetickém stromě nejsou nikde poblíž cubensis. V současném smyslu Psilocybe jsou od sebe tak daleko, jak jen mohou být.

Mr Gonzo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Jsem blbec, haha, a nejsem ani chemik Frit Buchner. Jsem ve druhém ročníku studia chemie a letos v létě jsem neudělal zkoušku a musím celý ročník skládat znovu, přesto jste se zřejmě dobře učil. Přísahám, že tohle jsou věci, které mi zabrání projít univerzitou se slušnou známkou.
Když se podívám na to, co jsem říkal, náboj na fosfátu se během extrakce odštěpí. Oceňuji, že je chyba zřejmá, protože takhle se někdy učíme, raději tohle, než aby na mě vybouchla laboratoř!

Stejně jako u většiny otázek a odpovědí vedou odpovědi k dalším otázkám, zejména když otázka nebyla na začátku správná. Jak by se psilocybin extrahoval z biohmoty, šlo by o extrakci přímo na bázi?

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Víte, nikdy jsem se ani nezabýval myšlenkou mechaniky extrakce, ale vidím, že psilocin je velmi dobře rozpustný v ethanolu a sotva rozpustný ve vodě, takže se jedná o extrakci na bázi, použití alkoholu a zjevně by byla špatná volba extrakčního rozpouštědla (pro bázi), pak je tu psilocybin fosfátový ester, ten je rozpustný ve vodě, sotva rozpustný v ethanolu a podle několika spolehlivých zpráv je stabilní a tvoří krystaly. 🤔 Předpokládám, že fumerát nebo jiná kyselá sůl by byla rozpustná ve vodě a tvořila by také krystaly, což by byla extrakce "přímo na kyselinu ". Nutí vás to přemýšlet. Je zřejmé, že poté, co jste provedli dva tahy etanolem, byste chtěli buď neutralizovat fosfát, nebo provést extrakci vodou. Vždycky jsem při 3. tahu udělal extrakci vodou, a když to narazilo na alkohol, jak jsem je spojil, udělalo to kalný nevábný bahenní koktejl...
TADY JSEM JEDNOU narazil na VELKÝ HALÓN velkých smržů (v té době Gymnopilus spectacles, ale v poslední době se o tomto rodu udělalo hodně genetických prací, které jsem nečetl), kteří jsou aktivní v USA a modrají zeleně, ale evropský ekvivalent Gymnopilus junonius aktivní není. Každopádně jsem byl v té době chudý, ale Gymnopilus jsou notoricky hořké, takže jsem je sušil v dehydrátoru a udělal vodní extrakci na 45 gramů suché ( eq. Na 1 libru čerstvé), protože se uvádí, že nejsou příliš silné. První hodinu jsem se tam válel na gauči s pocitem, že mě po celém těle bodají žhavými šťouchadly, než jsem si udělal poctivý výlet rovnající se 3-4 gramům cubensisu. Byly to těžké časy. NESKUTEČNĚ mám o psilocybinových houbách více negativních příběhů než pozitivních. Zneužíval jsem je příliš často. Bral jsem si je v úterý, seděl doma, pil pivo a koukal na televizi. V prvním roce, kdy se mi dařilo houby pěstovat, jsem tripoval snad 75krát. Doporučuji šetřit si houby na zvláštní příležitosti, nanejvýš několikrát do roka.
Extrakce je rozhodně správná cesta. Přijde na řadu za 20 minut místo hodinového čekání. Houby mají vysoký obsah chitosanu, humrového pancíře. Který je těžko stravitelný a mohl by vám způsobit bolesti břicha nebo průjem, což je na nic, když jste na tripu. Nejíst plodnice (někdo říká sporokarpy) je skvělý plán. Hodně lidí zkoušelo kmeny P.cubensis, které se snadno pěstují, ale thr silnější dřevomilné druhy jsou mnohem tvrdší a chutnají hrozně. Je to jako jíst větvičky nasáklé kočičí močí. Musíte mít opravdu chuť, abyste zhltli pár gramů.

Mr Gonzo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Přeskočení události komentář k extrakci je sice velmi zajímavé a stručné, ale právě komentáře týkající se negativních účinků, které může mít konzumace hub, jsou z nejzajímavějších. Jak jsem se zmínil jíst houby je cesta, chtít čistou sloučeninu věřím, že synth je cesta tam.

Snědl jsem tolik houby myšlenka dokonce jak psát mě dáví a cítím nevolnost, můj způsob, jak je sušené ovoce práškové jemné a zabalené do dvojitých nulových čepic, každý má mezi gramem až 0,7 g. není přímá chuť z nich a jemný prášek reaguje rychle, i to přichází s chutí hub, je nemocný všechny manor nepohodlí nechcete zakopnutí koule.

Moje jít na houby jsou liberty caps notoricky silný, a P.cyans vlnitý klobouk další silný houba. Liberty caps může dát žaludeční nevolnost, ale wood lovers paralýza je běžná a může vyděsit nejzkušenější psyconought, ale double zero gel caps jsou způsob, jak vypadají jako koňské pilulky, ale dělají svou práci dobře.

Moje další kratochvíle je vzít si 7 g cyanů se dvěma nebo třemi dobrými tabulkami, to vám vyrazí dech. Tohle nikdy nikomu neradím zkoušet, i když se cítíte silní. Osobně je to úplný vrchol mého užívání a je to něco, na co se dokonce připravuji měsíce dopředu. V dnešní době je pro mě i kapsle mushies příliš mnoho na to, abych myslel na to, že si je vezmu kvůli zmíněné dávivé reakci, Love acid možná beru v hloupém množství a dlouhodobém užívání, ale miluju tripování, kdybych mohl mít tripování na dobré kyselině jako svou realitu, udělal bych to!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Ano, to je šílené množství. Z menších množství jsem upadl do bezvědomí. Je mi divné, že magické houby mají charakteristický zápach. Je to nezaměnitelné. Nejlépe to dokážu popsat jako čerstvě posečené pole a kočičí moč. Už asi dvanáct let přísahám na halucinogenní drogy. Dokonce už ani nesbírám houby, když je vidím. Jsem TI na webu Shroomery.org, ale už tam chodím jen zřídka.

lilscum90

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Už jste někdy ochutnali citronový čaj? Rozhodně pomáhá s některými negativními vedlejšími účinky jejich konzumace také nastupuje mnohem rychleji.

itsead

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tuto stránku jsem právě objevil a moc děkuji za tuto příručku!

Hm, takže podle mých znalostí by se většina/velká část psilocinu měla přeměnit na psilocybin již během procesu sušení.
Prosím, opravte mě, pokud se mýlím.
https://www.oregon.gov/oha/PH/PREVENTIONWELLNESS/Documents/Stability%20of%20Psilocybin%20and%20Analogs.pdf

Mám kamaráda, který pracuje na extrakci čisté vody různými metodami (nízkonákladovými) ultrazvukovými apod. ve stylu vakuové destilace citron-tek.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Vím, že defosforlace psilocybinu na psilocin je velmi snadná a probíhá uvnitř žaludku při konzumaci hub, a také vím, že psilocin je špatně rozpustný ve vodě, ale velmi dobře rozpustný v alkoholu. Extrakce hub do vody mi nikdy nefungovala. Jediná metoda, která se mi zdála vysoce účinná, byla extrakce do nejsilnějšího ethanolu, který jsem mohl sehnat, a bylo nutné i mírné zahřátí a následné zahuštění odpařením. Dalo se to zkoncentrovat až na silný elixír, ale když jsem to pak dal do mrazáku a zkrystalizoval, krystalky na otevřeném vzduchu moc dlouho nevydržely

itsead

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ahoj Frit, děkuji za odpověď. Ten 90% ethanol bychom měli brzy vyzkoušet. Upravuješ také PH (myslím, že při hodnotě kolem 3,5 se modrání zastavuje) a používáš nějaký druh třepačky/mixéru/homogenizátoru? aa zkoušel jsi také promývání acetonem ?

ps. Podle mých znalostí je Psilocin také velmi(!) citlivý na světlo (a také na kyslík). Takže v závislosti na době zpracování by se možná měla používat laboratoř s infračerveným osvětlením a hnědé sklo a i sušení by mělo probíhat v úplné tmě.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Vždycky jsem měl dojem, že je to špatný nápad a není to příliš praktické kvůli choulostivé povaze psilocybinu/psilocinu. Mým problémem bylo, že jsem vždycky chtěl sníst pořádné množství houbiček, ale nedokázal jsem dobře zvládnout zátěž žaludku - snažit se dostat na výlet s podrážděným žaludkem, který má pocit, že se vaří, není moc zábavné. Obvykle mi to zkazilo zážitek.

Jednu z nejlepších rad, kterou jsem ohledně konzumace hub dokonce dostal. Samozřejmě pomáhá být na lačno. Každopádně si houby nechte vykostit, aby stopka praskala jako kuřecí kost. Pomocí mlýnku na kávu/ mixéru si houby rozemelte na jemný prášek. Smíchejte houbový prášek s pořádnou porcí pomerančového džusu a zapijte to. Nástup bude trvat asi 30 minut, příchod je rychlý, což je podle mě dobře, protože příchod je obvykle nejhorší a jediné nepříjemné/úzkostné období zážitku. Žádné zatížení žaludku, dobrý čistý výlet .. vás zasáhne najednou. Od té doby jsem neměl žádné špatné nebo nepříjemné zkušenosti, které si opravdu pamatuji. Tak snad někomu přijde tato rada stejně užitečná jako mně.

Mějte se všichni hezky - šťastný trippin' o7