- Reaction score
- 18
Dobrý den, nedávno jsem testoval techniku rekrystalizace metamfetaminu, která zřejmě funguje docela dobře.
Našel jsem ji na jednom fóru.
Postup:
Dejte pervitin do nádoby a přidejte aceton (pokud možno bezvodý) asi 1 -2 cm nad hladinu pervitinu.
Zahřívejte až do varu, pak přidejte alkohol (já používám IPA), dokud se pervitin úplně (nebo téměř) nerozpustí.
Odstraňte ze zdroje tepla, přikryjte vrstvou hliníkové fólie, pak vrstvou potravinové fólie a nechte 1 h chladnout ve vlažné vodní lázni.
Nádobu vložte na další 1 h do lednice a poté na 24 h do mrazáku.
Osobně se zastavím u lednice, protože používám malé množství metamfetaminu a po 24 hodinách v mrazáku jsem nezaznamenal žádné další výsledky...
A to je vše, po skončení byste měli být schopni najít malé jehličky pervitinu!
Přeloženo pomocí www.DeepL.com/Translator (bezplatná verze)
Našel jsem ji na jednom fóru.
Postup:
Dejte pervitin do nádoby a přidejte aceton (pokud možno bezvodý) asi 1 -2 cm nad hladinu pervitinu.
Zahřívejte až do varu, pak přidejte alkohol (já používám IPA), dokud se pervitin úplně (nebo téměř) nerozpustí.
Odstraňte ze zdroje tepla, přikryjte vrstvou hliníkové fólie, pak vrstvou potravinové fólie a nechte 1 h chladnout ve vlažné vodní lázni.
Nádobu vložte na další 1 h do lednice a poté na 24 h do mrazáku.
Osobně se zastavím u lednice, protože používám malé množství metamfetaminu a po 24 hodinách v mrazáku jsem nezaznamenal žádné další výsledky...
A to je vše, po skončení byste měli být schopni najít malé jehličky pervitinu!
Přeloženo pomocí www.DeepL.com/Translator (bezplatná verze)