- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Myslíte si, že potřebujete pouze slabou bázi Acetát amonný,cyklohexylamin a n-butly by se mohly mýlit, ale vždy to můžete zkusit.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Ya octan amonný bude ten, o kterém bych přemýšlel.....
Já se přikláním k 3,4,5-triMEOba před 2,5-di. Čistě proto, že reaguje s nitrometanem a jste na cestě k meskalinu a ještě jsem pak volný zkusit použít nitrometan k výrobě 3,4,5-TMA také.
Chci si někdy vyrobit 2c-b, ale bromování mě obecně děsí - mám sice 1cc, který jsem koupil před lety a je uložený v lahvičce, ve které přišel, ale použití plynu zní ještě děsivěji!!!
Neexistuje způsob, jak něco bromovat bez použití elementárního bromu?
Já se přikláním k 3,4,5-triMEOba před 2,5-di. Čistě proto, že reaguje s nitrometanem a jste na cestě k meskalinu a ještě jsem pak volný zkusit použít nitrometan k výrobě 3,4,5-TMA také.
Chci si někdy vyrobit 2c-b, ale bromování mě obecně děsí - mám sice 1cc, který jsem koupil před lety a je uložený v lahvičce, ve které přišel, ale použití plynu zní ještě děsivěji!!!
Neexistuje způsob, jak něco bromovat bez použití elementárního bromu?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
@Rabidreject podívejte se na tuto stránku https://chemistry.mdma.ch/hiveboard/rhodium/2cb.beaker.html.
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Ano, Rabidreject, bromování již není problém. Vezměte si nějaký NBS (N-bromosukcinimid). Ale musíte mít vyrobený čistý 2c-h Hcl nebo 2c-h oxalát. Ale není to tak těžké.
Nyní existuje netoxická a bezpečná syntéza 2c-b, kterou si můžete udělat doma. NaBH4 + redukce Cu(II)Cl a bromování NBS. A ve skutečnosti to funguje dobře i pro větší množství.
Případně někdy zkopíruji/vložím svůj zápis o 2c-b.
Nyní existuje netoxická a bezpečná syntéza 2c-b, kterou si můžete udělat doma. NaBH4 + redukce Cu(II)Cl a bromování NBS. A ve skutečnosti to funguje dobře i pro větší množství.
Případně někdy zkopíruji/vložím svůj zápis o 2c-b.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Význam tohoto příspěvku právě vynikl. Obrovské díky za pár jednoduchých slov! Haha