Vůbec se nebavíte sami se sebou. Tento článek je pro mě velmi zajímavý a shromažďuji si zásoby, abych ho vyzkoušel. Líbí se mi představa, že mám tak silné psychedelikum! Nikdy bych s ním nejednal nezodpovědně a nesnažil se ho vydávat za kyselinu - to podle mého názoru tyto drogy zničilo. Změnilo to pohled lidí na nbomy, když začali umírat lidé, protože tisk chtěl jen pikantní příběh!
Já osobně jsem je VŽDY dávkoval zodpovědně a považoval jsem je za dobrá psychedelika! Taky mít 2cb na prvním místě by bylo krásné, přiznejme si to. Možná si budu muset koupit 1/2 kg 2,5-dmo benzaldehydu. (Doslova, protože nemůžu najít nikoho, komu bych věřil, že mi prodá méně než to!). Existuje tolik různých věcí, které můžete udělat s 2,5-dmo benzaldehydem, takže i když je více kroků k finálnímu produktu, o který mi jde, než kdybych si koupil tryptamin, faktem je - není toho tolik, co můžete udělat s tryptaminem, který mě zajímá tolik jako fenetylaminy - z důvodů tolerance dávám přednost vysoce psychedelickým fenetylaminům, než tryptaminům (obecně - je tu pár outliars tho).
Musím milovat alibabu...