Nějaký návrh, jak udělat syntézu, ale bez hydralického lisu? Například nechat produkt vyschnout, zahřát ho a zformovat do cihly s použitím pečicího nebo jiného papíru jako obalu a pak ho zmrazit jako alternativu k lisování?
Bude to fungovat. Ale raději zkontrolujte koncentraci, nejprve si připravte malé množství syntetického hašiše (10 g). Pokud je síla dobrá, udělejte velkou dávku.
Lidi, jen živá pryskyřice dokáže udělat chuť a aroma...dělám to asi 3 roky, věřte mi...člověk od člověka má vlastní jedinečné recepty...výsledný produkt závisí na nich zkušenosti, tlak a způsoby vaření....existuje jedno jediné řešení pro chuť a aroma, musíte si sehnat čerstvé borové mléko...a dát ho venku před domem na 4 dny, aby uschlo...nechte ho pořádně uschnout...jen pro rezipe potřebujete 30g borové pryskyřice na 100g hašišové cihly...na zdraví....
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, k čemu přesně se v receptu používá chmelový extrakt?
A viděla jsem komentář, že jste říkala, že by se mohla použít i jiná třída extraktu, kterou doporučujete? protože tady v Evropě se chmelový extrakt prodává pouze v tekuté podobě a nevím, jestli by to nemělo vliv na recept.