- Reaction score
- 9
Fermentace benzaldehydů... Zní to, jako by to chtěl dělat každý, ale nikdy to nedělá. A je vás hodně, kteří hledáte odpovědi, když není nikdo, kdo by byl schopen dát skutečné odpovědi. Jako u každého kvašení záleží na médiu, kvasinkách a teplotě. VŠECHNY UVEDENÉ SUROVINY JSOU ZAVÁŽENÉ A ROZPOUŠTĚNÉ VE VODĚ PRO PŘÍPRAVU 800 cm.
Médium A Médium B Médium C
PEPTON 4,8g PEPTON 4,8 VÝTAH Z KVASNIC 4,8g
PYRUVÁT SODNÝ 49,3g SURCOSE 80g SURCROSE 80g
KYSELINA CITROVÁ 8,4g KYSELINA CITROVÁ 8,4g SULFÁT AMONNÝ 7,32g
SULFÁT MAGNESIA 0,4g PH POTŘEBUJE 4,5 PRO OBĚ A a B FOSFÁT DIHYDROGENU POTASIA 0,8g
PH MUSÍ BÝT 5,5
Médium A Médium B Médium C
PEPTON 4,8g PEPTON 4,8 VÝTAH Z KVASNIC 4,8g
PYRUVÁT SODNÝ 49,3g SURCOSE 80g SURCROSE 80g
KYSELINA CITROVÁ 8,4g KYSELINA CITROVÁ 8,4g SULFÁT AMONNÝ 7,32g
SULFÁT MAGNESIA 0,4g PH POTŘEBUJE 4,5 PRO OBĚ A a B FOSFÁT DIHYDROGENU POTASIA 0,8g
PH MUSÍ BÝT 5,5
- Reaction score
- 43
Mohli byste hlouběji vysvětlit kompletní postup a věci srozumitelnější pro idioty, jako jsem já
A co je to médium? Skládá se z
Médium B stejné jako výše
Médium C stejné jako výše
a kompletní postup, jak dlouho nechat každé médium, jaké teploty a tak dále a laicky řečeno
Jsem vděčný za vaše znalosti a rád bych si vyrobil svůj vlastní noreph
A co je to médium? Skládá se z
Médium B stejné jako výše
Médium C stejné jako výše
a kompletní postup, jak dlouho nechat každé médium, jaké teploty a tak dále a laicky řečeno
Jsem vděčný za vaše znalosti a rád bych si vyrobil svůj vlastní noreph
↑View previous replies…
- By azides
V duchu sisice říkám, žeto možná lidé dělali v minulosti, ale pevně doufám, že věděli, co dělají. Nebo si to špatně vykládám a není se čeho bát... každopádně neopatrný výzkumník by s kyanogen azidem, kyanogen bromidem nebo něčím podobným vůbec neměl pracovat, ale člověk nikdy neví, co si hlupáci dovolí. Sloučenina má v literatuře kolem stovky odkazů, z nichž značné procento je teoretických a výpočetních. Většina ostatních je z oblasti fyzikální chemie, kde se studuje její rozklad a reaktivní vlastnosti. Narazíte na pár prací, které ji skutečně používají jako činidlo v syntéze, ale věřím, že se dají spočítat na prstech, což je dobrá příležitost připomenout si, proč jsou všechny stále připojené.
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
D ovedu si představit, že někdo ztroskotá méně, že se nevyhýbá vodě a silným kyselinám, což může vést ke vzniku kyseliny hydrazové, která je vysoce toxická, těkavá a výbušná. Ale to víte, že jen tak nahlas přemýšlím...
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
D ovedu si představit, že někdo ztroskotá méně, že se nevyhýbá vodě a silným kyselinám, což může vést ke vzniku kyseliny hydrazové, která je vysoce toxická, těkavá a výbušná. Ale to víte, že jen tak nahlas přemýšlím...